- 24 Aralık 2014
- 5.292
- 7.080
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Hani yenge de anlatiyor evine gitmen lazim anne baba özledi seni diye ama duymuyor her akşam bir rezillik inanın.Ben alerjik cocuk bünyesi zayif sık hastalanir diye istemedim ama su an krese vermek istiyorumKesinlikle kreşe vermelisiniz yoksa zamanla yengenize daha çok alışacak sizden daha çok soğuyacak. Alerjisini öğretmenlere iyice tembihlersiniz onlarda dikkat eder diye düşünüyorum.
Alışmış iyice bağlanmış belli ki çünkü günün çoğunu sizinle değil onunla geçiriyor suan için en mantıklısı kreşe vermek. Umarım kolay atlatırsınız bu süreciHani yenge de anlatiyor evine gitmen lazim anne baba özledi seni diye ama duymuyor her akşam bir rezillik inanın.Ben alerjik cocuk bünyesi zayif sık hastalanir diye istemedim ama su an krese vermek istiyorum
O Kadar sinir bozucu kiÇocuğun ailesi olmuş yenge ve ailesi
Kendini oraya ait hissediyor
Bencede kreş daha iyi olacak
Umarim cocuk sanki evde iskence ediyoruz gibi gelmek istemiyorAlışmış iyice bağlanmış belli ki çünkü günün çoğunu sizinle değil onunla geçiriyor suan için en mantıklısı kreşe vermek. Umarım kolay atlatırsınız bu süreci
Kreş için yaşı küçük ama bu şekilde de kötü olmuş.2 buçuk yasindaki kızıma ekim ayından beri esimin yengesi bakiyor calısma saatlerim sabit sabah 8 bazen 9 6 arası.Esimin yengesi gercekten güzel bakiyor her anlamda ilgileniyor bazen ilgisi kadar maas veremediğimi dahi düsünüyorum kendi cocugu gibi bakiyor.Kızimi bebekliginden beri sık sık gördü kızım onu seviyor görüp de aman zamanla böyle olmaz alısır dedigim sey sorun yumagı haline geldi. Her aksam cocugu zorla aliyoruz is neredeyse yaka paça getirmek haline gelecek saatlerce aglıyor gidin bırakın beni diye bugün pazar haliyle evdeydik baktim evin kapısıni açıp kacacak oraya yakin da degil sokaga cikıp gidecekmis 5 dklik yola.Isten gelince isi gücü bırakıp onunla oynuyorum parksa park oyunsa oyun anne babasi olarak her şeyi yapıyoruz son zamanlarda iyice bizi istememeye basladı bizi camdan görmesiyle git diye bağırması bir oluyor iyice sinirlerim bozuldu artık sürekli orada olmak istiyor evde olan vaktinde de aglıyor oraya gidecegim diye.Alerjik cocuk diye krese vermeyeyim dedim ama böyle yapınca da sonuc bu oldu karakter olarak anneci babacı bir cocuk degil özgür ruhlu hic bir zaman aşırı bağımlı olmadı zaten onu biliyorum ama hepten de istememezlik etmezdi nasil çözebilirim bu durumu ?
Onu almaya gidince benden kacmasi cok üzücüKreş için yaşı küçük ama bu şekilde de kötü olmuş.
Kreşe gitseydi böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İşten izin alıp birlikte vakit geçirme imkanınız var mı?Onu almaya gidince benden kacmasi cok üzücü
Ekim ayına kadar hep birlikteydik işe ekimde basladım kızım 3 4 aydir böyle yapiyor en son bu sabah evden kacmaya calismasi bardagi tasiran damla oldu bir kere de oto koltugunu söküp kapiyi acmaya calismisti gitmek uğrunaKreşe gitseydi böyle bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. İşten izin alıp birlikte vakit geçirme imkanınız var mı?
Valla anne olarak zoruma gitti agladim ya bu cocuk neden böyle diyeKendimi yerinize koydum oğlum bir buçuk yaşında, ben de 8 ay sonra döneceğim işe. Gerçekten çok üzücü yav. Kreşe verirdim şöyle bir durum karşısında sanırım.
Galiba gündüz kaldığı evi ve insanları benimsemiş.Ekim ayına kadar hep birlikteydik işe ekimde basladım kızım 3 4 aydir böyle yapiyor en son bu sabah evden kacmaya calismasi bardagi tasiran damla oldu bir kere de oto koltugunu söküp kapiyi acmaya calismisti gitmek uğruna
Bakıcıya bağlanmış. Güvenli bağlanmaya dair kitap okumanızı tavsiye ederim2 buçuk yasindaki kızıma ekim ayından beri esimin yengesi bakiyor calısma saatlerim sabit sabah 8 bazen 9 6 arası.Esimin yengesi gercekten güzel bakiyor her anlamda ilgileniyor bazen ilgisi kadar maas veremediğimi dahi düsünüyorum kendi cocugu gibi bakiyor.Kızimi bebekliginden beri sık sık gördü kızım onu seviyor görüp de aman zamanla böyle olmaz alısır dedigim sey sorun yumagı haline geldi. Her aksam cocugu zorla aliyoruz is neredeyse yaka paça getirmek haline gelecek saatlerce aglıyor gidin bırakın beni diye bugün pazar haliyle evdeydik baktim evin kapısıni açıp kacacak oraya yakin da degil sokaga cikıp gidecekmis 5 dklik yola.Isten gelince isi gücü bırakıp onunla oynuyorum parksa park oyunsa oyun anne babasi olarak her şeyi yapıyoruz son zamanlarda iyice bizi istememeye basladı bizi camdan görmesiyle git diye bağırması bir oluyor iyice sinirlerim bozuldu artık sürekli orada olmak istiyor evde olan vaktinde de aglıyor oraya gidecegim diye.Alerjik cocuk diye krese vermeyeyim dedim ama böyle yapınca da sonuc bu oldu karakter olarak anneci babacı bir cocuk degil özgür ruhlu hic bir zaman aşırı bağımlı olmadı zaten onu biliyorum ama hepten de istememezlik etmezdi nasil çözebilirim bu durumu ?
Hiç zorunuza gitmesin çocuk bu sonuçta. Yaşı küçük olduğu için orayı benimseme yaşamış. Benim oğlum da annemlerden bize gelmek istemezdi. Her defasında kıyameti koparırdı. Bazen annemlerde kaldığı olurdu. Sonradan annemi babamı özledim demeye başladı. Önceden 3 gün kalsa umurunda olmazdım. Şimdi bir gün sonra eve gidicem diyor. Bu geçici bir süreç merak etmeyin.Valla anne olarak zoruma gitti agladim ya bu cocuk neden böyle diye
Ben de böyle olacak diye üzülüyorum mecbur calisiyorum tek maasla olmuyor kresler de pahali ama bakacagimAnnem geldi aklıma. Anneannem üst üste çocuk dogurunca annemi anneannesi alıp götürmüş. Bir kaç sene sonra dönmesini istediklerinde annem hiç istememiş. Uzun zaman boyunca alışamamış. Anneme doğru düzgün yaklaşıp sarılıp öpemedim o aradaki bağ kopmuştu diye hep üzülür. Neden anlattım bilmiyorum ama o aklıma geldi okuyunca. Kreşe vermek en iyisi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?