• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım FUTBOL izliyor çıldıracağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Angelmelekk12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
140
174
33
28
Arkadaşlar 10 aylık bi kızım var.Kızımı bu aya gelene kadar asla radyasyona maruz bırakmak niyetinde olmadım yanında televizyon dahi açmadık ta ki geçen aya kadar. Eşim sıkıntıdan tv de youtube u açmış eski maçlara bakıyordu kızım da o sıra nasıl ağlıyor anlatamam gereksiz yere neyse fenerbahce trabzonun eski bi maçını açtı eşim benim kızım hipnoz oldu tv ye o ağlayan bebek sustu kaldı çıt çıkmıyor ama nasıl bi maç izlemek. Eşim tsli olduğu için mutlu oldu hani babasının kızı falan diye trabzon maçını açıyor kızım ağlıyor başka takımları açıyo ağlıyo bi tek fb nin kendi stadı kadıköy maçlarını izliyor hatta iş öyle bi boyuta geldi ki günde en az iki saat izlemezse tutamıyoruz kızımı evde. Acaba renkler mi dikkatini çekti diyoruz eşim aynı takımın farklı formalı maçlarını acıyor youtubedan yine izliyor pür dikkat. Lütfen bu dert mi demeyin gerçekten sıkıcı oldu durum hem eşim hem benim için hemde fizyolojik bi rahatsızlık olabilir mi diye korkuyorum eşimin ailesiyle sıkıntılar pandemi falan götüremiyorum da kızımı kontrole futbolla alakası olmayan top görse korkan ben futbolcu adı ezberledim kızlar inanın

Yarın öbür gün babasıyla maç kritiği yapacak. Problem etmeyin.

bence bir doktor gorusmesi gerekli ama cocuga degil size! 10 aylik cocuga ekran gösterilmez. sonra da cocugum yaşıtları gibi degil diye baslik acacaksiniz. 2 yas altına tablet, televizyon, telefon tamamen yasaktir.

2 saat yazmissiniz bir de. 4 yasindaki cocugumun ekran suresi 40 dakika, ne demek 2 saat. televizyona cocuk baktirir en kisa zamanda da ikinciye hamile kalirsiniz. sanki ilkinin hakkindan gelebilmis gibi.

Ben de basligi görünce ee kiz.cocuklari.futbol sevemez.mi nesi dert diye düşünmüştüm ama icerigi cok komik :) maşallah Allah bagislasin.
Renkler ilgisini cekmistir, cocuklar genelde reklamlara, canli renklere dikkat kesiliyorlar.

10 aylık bebeğin günde 2 saat hiç mana veremediği ekran görüntülerine bakması hiç sağlıklı değil. Burada bir yıl sonra konu açarsınız bebeğim konuşmuyor diye :( Otizm, hiperaktivite skalasına yaklaştırır çocuğunuzu bu ekran bağımlılığı.

Ne yazık ki ben durumu ne komik ne de tatlı buldum çocuğunuza bunu yapmayın ekranda futbol değil herhangi birşey izlemesi yanlış ağladı diye 10 aylıkken tv açan telefon veren ailelerden olmayın dikkatini çekmeniz başka aktivite bulmanız gerekiyor . Çocuğum yok o yaşta nasıl aktivite bulup gelişimine katkıda bulunabilirsiniz bilmiyorum ama Google a 10 ay aktivite yazmak çok zor değil

10 aylık çocuğu nasıl tutamıyorsunuz anlamıyorum
Evden mi kaçıyor kötü alışkanlıklara mı başladı efkardan süt içip gaz mı doluyor?
Damardan ek gıdaya mı başladı?

15 16 yaşında olur derim aaa ergen
10 aylık çocuğu susturmak için kullandığınız yöntem iyi değil
Uyaran eksikliğinden otizme yolu var bunun

ki daha 10 aylık 10 aylık çocuğu tutamıyorsanız vay halinize

tutanlara sesleniyorum kızz ne yapıyorsunuz?
Ev hapsi mi uyguluyorsunuz ev cezası mı veriyorsunuz?

bence Telefon yasağı koyun telefona el koyun bir de ev hapsi
Mazallah arkadaşlarıyla süt masasında falan yakalarsınız hiç istemem neden gaz yapıyor ne gerek var? Burundan süt tozu alanlar var o en tehlikelisi

ben size ergenlık donemi için şimdiden zincir vereyim malum çocuğu zincire vurmak gerekecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X