- 8 Kasım 2018
- 5.775
- 13.870
- 248
- Konu Sahibi Angelmelekk12
10 aylik bebegi nasil 2 saat futbol izlemezse evde tutamiyorsunuz? Soylediginizin garipliginin farkinda misiniz? 10 aylik bebegi idare edemiyorsaniz sorununuz buyuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya niye kadını bu kadar sert eleştiriyorsunuz. Yanlış yada doğru kendi fikrinizi söyleyin, önerilerinizi söyleyin, uyarın. Ama "sizin gibiler" lafı çok ağır bence. Belki ilk kez anne oldu, uykusuz vs.bazı şeyleri net farkedemiyor, tecrübeli anneler yol yordam öğretsin diye açtı konuyuBen şaşırmıyorum ki sizin gibi ebeveynlere. Arkadaşım hamileyken elinde tabletle mama sandalyesinde oturan bebegi çekip yazı yazip eleştiriyordu bebegin ana babasını.
Simdi kendisinin 11 aylik cocugu var. Gecen ay ağlıyordu tv diye. Bildiğin ağlıyor annesi kapadı diye.
O da kapatmıştı ben cok katıyım benim sözümü dinlemiyor dedi ertesi gün tv yi geri açtı.
Yakındır sizinki nin de ağlaması televizyon icin.
10 aylik bebegin ne işi var televizyonla?
Ama siz is yaparken rahat oluyordur dimi. Pardon. Onu unutmuşum.
Sayın bakalım FB nin futbolcularını.Arkadaşlar 10 aylık bi kızım var.Kızımı bu aya gelene kadar asla radyasyona maruz bırakmak niyetinde olmadım yanında televizyon dahi açmadık ta ki geçen aya kadar. Eşim sıkıntıdan tv de youtube u açmış eski maçlara bakıyordu kızım da o sıra nasıl ağlıyor anlatamam gereksiz yere neyse fenerbahce trabzonun eski bi maçını açtı eşim benim kızım hipnoz oldu tv ye o ağlayan bebek sustu kaldı çıt çıkmıyor ama nasıl bi maç izlemek. Eşim tsli olduğu için mutlu oldu hani babasının kızı falan diye trabzon maçını açıyor kızım ağlıyor başka takımları açıyo ağlıyo bi tek fb nin kendi stadı kadıköy maçlarını izliyor hatta iş öyle bi boyuta geldi ki günde en az iki saat izlemezse tutamıyoruz kızımı evde. Acaba renkler mi dikkatini çekti diyoruz eşim aynı takımın farklı formalı maçlarını acıyor youtubedan yine izliyor pür dikkat. Lütfen bu dert mi demeyin gerçekten sıkıcı oldu durum hem eşim hem benim için hemde fizyolojik bi rahatsızlık olabilir mi diye korkuyorum eşimin ailesiyle sıkıntılar pandemi falan götüremiyorum da kızımı kontrole futbolla alakası olmayan top görse korkan ben futbolcu adı ezberledim kızlar inanın
Büyük konuşmayın, açarsınız reklamları rahat rahat işinize bakarsınız.Ben şaşırmıyorum ki sizin gibi ebeveynlere. Arkadaşım hamileyken elinde tabletle mama sandalyesinde oturan bebegi çekip yazı yazip eleştiriyordu bebegin ana babasını.
Simdi kendisinin 11 aylik cocugu var. Gecen ay ağlıyordu tv diye. Bildiğin ağlıyor annesi kapadı diye.
O da kapatmıştı ben cok katıyım benim sözümü dinlemiyor dedi ertesi gün tv yi geri açtı.
Yakındır sizinki nin de ağlaması televizyon icin.
10 aylik bebegin ne işi var televizyonla?
Ama siz is yaparken rahat oluyordur dimi. Pardon. Onu unutmuşum.
Gerçekten tebrik ederim sizi aklımdan geçenleri yazmışsınız en objektif ve naif yorum bu olmaliYa niye kadını bu kadar sert eleştiriyorsunuz. Yanlış yada doğru kendi fikrinizi söyleyin, önerilerinizi söyleyin, uyarın. Ama "sizin gibiler" lafı çok ağır bence. Belki ilk kez anne oldu, uykusuz vs.bazı şeyleri net farkedemiyor, tecrübeli anneler yol yordam öğretsin diye açtı konuyu
ben 36 yaşındayım günde 2 saat tv izlemiyorum.10 aylık bebe gunde 2 saat tv...