Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama babasini istiyorUyku terörüdur olur öyle arada
2 yasindaKızınız ne kadarlık ?
Evet ama nasil bu sekilde?siz boşanacaktınız değil mi![]()
Tamam uyku teröründe belli olmaz neye kızıp neye aglayacagi bir baska sefer babasini istemez.Ama babasini istiyor
Dünde ayni seyi yaptiRüyasında sizi kötü görmüştür korkmuştur. Babasına sarılıp rahatlamıştır. Büyütülecek bir konu yok.
Hep babasini istiyor amaTamam uyku teröründe belli olmaz neye kızıp neye aglayacagi bir baska sefer babasini istemez.
Alışacak... sanırım vazgeçtiniz boşanmaktanEvet ama nasil bu sekilde?
Gelir geçer merak etmeyin kız çocuğunun babaya düşkün olması normal2 yasinda
Kocamin dedikleri kizin seni birakicak, seni umursamiyor , seni dinlemiyecek, kizim beni istiyecekNe var ki bunda?
Benim çocuklar saatlik değişir.
Gece 4 e kdr beni ister, 4ten sonra baba:)
Ya da o gün yaşadığı bir şeye göre değişir, kimi daha az gördüyse onu ister falan.
Diğer zamanlarda nasılHep babasini istiyor ama
Aynı rüyayı tekrar görmüştür veya benzer bir rüya görmüştür. Bence bunu fırsata çevirin geceleri eşiniz bakarDünde ayni seyi yapti
Ben ne yapicagimi bilmiyorum ama esim bosanmayi kafasina koymus, kizinin büyümesini bekliyorAlışacak... sanırım vazgeçtiniz boşanmaktan
Niye böyle saçma ve korkutucu şeyler söylüyor çocuğa?Kocamin dedikleri kizin seni birakicak, seni umursamiyor , seni dinlemiyecek, kizim beni istiyecek