Kizim gece aglayarak uyandi?

Boşanmayın bence çünkü 2 yaşındaki çocuk hemen anlar bak anladida boşanacam dedinizi ve sizi istemiyor çünkü onlar boşanma ne demek bilir ,yapmayın Allah aşkına ben konuyu okumadan başlığı görünce bunu yazdığınizi anladim. Evet biraz daha öteleyin bak firsat cikti.
Yanında tartışmayin korkutmayin çocuğu boşanmaycaksanizda çocuğu bahane etmeyin. Boşanmalarda küçük yas çocuklar hasarsız atlatır tabi bunun acisiyla omur boyu yaşayıp çocuğa çektirmezseniz

Cocuga degil bana söylüyor
Ama bir şekilde böyle düşünüyor ve bunu hissettiriyor olabilir kızınıza.
Aynı zamanda kız çocukları babaya düşkündür, 1,5 yaş üzeri ise karşı cinse aşırı bağlılık göstermesi de normal.
Benim oğlanlar anne diye delirir, babalarına sürekli sen git, dokunma çık bu yataktan derler.
Ama gece baba diye ağladıkları da olur.
Yani eşinizin bu cümlelerini ciddiye aldığınız için, kızınızın davranışı canınızı acıtıyor.
Uyku terörü böyle bir şey değil, onu da belirteyim.

Sakince yazdım ama size dışardan nasıl göründüğünüz anlatayım

Eşiniz hakaret ediyor sürekli boşanmak istiyor. Siz bir türlü ikna olmuyorsunuz. Sürekli kızınızı bahane ediyorsunuz. Adam siz boşanmak istemedikçe daha ağır hakaretler ediyor canınızı yakacak şeyler söylüyor. Siz yine kızınızla ilgili farklı bişey...

Yahu çocuk tabiki babasını da isteyecek özleyecek ağlayacakta. Seninle boşanmak istiyor kızıyla değil neden anlamıyorsunuz? Bu sizin için de iyi olacak foseptik çukuru gibi hakaretler duymayacaksınız

O yaşlarda kızımın gözü beni görmezdi, baba diye delirirdi. Şimdi 6 yaşında, babası oyun Arkadaşı ama benden de asla vazgeçemez. Kız çocuklarının babaya çok düşkün olmaları normal.
Siz hem bireysel terapi alsanız hem de eşinizle aile terapisi alsanız sorunlarınız çözülecek gibi geliyor bana. Sizin tek sorununuz eşinizle iletişimsizliğiniz değil. Bu durumda boşansanız da mutlu ve huzurlu olamayacaksınız gibi geliyor.

Hep babasini istiyor ama
Hanımefendi sizin boşanmak gibi bir düşünceniz yok. Bu kaçıncı konu oldu sürekli insanların burda size boşanma demesini bekliyorsunuz. Sanırım burdan bir kişi bile size boşanmayın falan yazsa siz o mesajdan güç alarak kendinizi kandırmaya devam edeceksiniz.
Çocuğu bahane olarak kullanmayı bırakın. Eşinize sen bana ne yaparsan yap ben boşanmıyorum deyin rahatlayın.

kızım 3 bucuk yasında ve sankı ben degıl babası dogurdu
yapısıklar
bende cocukken oyleydım babamın dıbınden ayrılmazdım hayrandım

bu sızı sevmedıgı anlamına gelmez esımle kızımın mızacı daha cok uyuyor bız daha cok yuz goz oluyoruz esım geldıgınde sadece oyun sonra uyku vaktı benle daha cok vakıt gecırıyor hayır dıyorum sınır koyuyorum ısıne gelmıyor kucuk hanımın ondan bana trıbı

cocugumun asla benı sevmedıgını dusunmedım ben benı itip babam gelsın cok dedı ne guzel baba kız ılıskısı saglam gurur duyulacak bırsey

esınızın hakaretlerı de sızın aranızda olan bırsey cekersınız cekmezsınız sız bılırsınız onuda

Oglum iki yasinda ve bizde cogu gece yasiyoruz bunu.bizimki ikimizi de istemiyo agliyo agliyo o esnada ona dokunursak daha cok agliyo sakinlesmesini bekliyoruz sonra geciyo

Kocamin dedikleri kizin seni birakicak, seni umursamiyor , seni dinlemiyecek, kizim beni istiyecek
Siz esinizin yuzune bakip bu evliligi ite kaka surdururseniz kiziniz size saygi duymaz da,dinlemez de,istemez de. Esler ayrilir ebeveynlik olene kadar. Hem siz hem esiniz cocuk uzerinden bir birinizle savasiyorsunuz. Cocugunuzu seviyorsaniz bunu yapmayin. Boyle babalik ta olmaz. Duzgun,efendi bir adamla evlenemeyeceginizi nereden biliyorsunuz ki bu egosu tavan yapmis,cocugunu silah olarak annesine karsi kullanan kisiden ayrilamiyorsunuz.

Boşanmamak için şimdide bunu mu buldunuz?

Oglum iki yasinda ve bizde cogu gece yasiyoruz bunu.bizimki ikimizi de istemiyo agliyo agliyo o esnada ona dokunursak daha cok agliyo sakinlesmesini bekliyoruz sonra geciyo
Kizim sadece bana yapiyor bunu esime cok iyi Esimin dogumdan sonra yptiklari Ben kizimi tek büyüttüm canim cok yaniyor bu gecede aynini yapti

Back
X