Hep babasini tercih ediyor, esimde sürekli oynuyor baska bir dünyasi yokDiğer zamanlarda nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep babasini tercih ediyor, esimde sürekli oynuyor baska bir dünyasi yokDiğer zamanlarda nasıl
Cocuga degil bana söylüyorNiye böyle saçma ve korkutucu şeyler söylüyor çocuğa?
Deli mi o?
E hani sen istiyordun?Ben ne yapicagimi bilmiyorum ama esim bosanmayi kafasina koymus, kizinin büyümesini bekliyor
AynenSanırım siz de çocuğu bahane edip boşanmak vazgeçeceksiniz, kendinizi psikolojik olarak böyle rahatlatacaksınız
Ama bir şekilde böyle düşünüyor ve bunu hissettiriyor olabilir kızınıza.Cocuga degil bana söylüyor
Hanımefendi sizin boşanmak gibi bir düşünceniz yok. Bu kaçıncı konu oldu sürekli insanların burda size boşanma demesini bekliyorsunuz. Sanırım burdan bir kişi bile size boşanmayın falan yazsa siz o mesajdan güç alarak kendinizi kandırmaya devam edeceksiniz.Hep babasini istiyor ama
Siz esinizin yuzune bakip bu evliligi ite kaka surdururseniz kiziniz size saygi duymaz da,dinlemez de,istemez de. Esler ayrilir ebeveynlik olene kadar. Hem siz hem esiniz cocuk uzerinden bir birinizle savasiyorsunuz. Cocugunuzu seviyorsaniz bunu yapmayin. Boyle babalik ta olmaz. Duzgun,efendi bir adamla evlenemeyeceginizi nereden biliyorsunuz ki bu egosu tavan yapmis,cocugunu silah olarak annesine karsi kullanan kisiden ayrilamiyorsunuz.Kocamin dedikleri kizin seni birakicak, seni umursamiyor , seni dinlemiyecek, kizim beni istiyecek
Kizim sadece bana yapiyor bunu esime cok iyi Esimin dogumdan sonra yptiklari Ben kizimi tek büyüttüm canim cok yaniyor bu gecede aynini yaptiOglum iki yasinda ve bizde cogu gece yasiyoruz bunu.bizimki ikimizi de istemiyo agliyo agliyo o esnada ona dokunursak daha cok agliyo sakinlesmesini bekliyoruz sonra geciyo
Ya ne diyorsunuz gercekten aci cekiyorum Ben yalnizlik bir taraftan kizimin bu yaptiklari bir taraftan,Boşanmamak için şimdide bunu mu buldunuz?
Böyle birsey yapicagim yok, kötü hissediyorumSanırım siz de çocuğu bahane edip boşanmak vazgeçeceksiniz, kendinizi psikolojik olarak böyle rahatlatacaksınız