Kızım hala geceleri benimle uyuyor

aynen ipek,öyle gece 4-5 kere üstünü açma da değil bizimki.
5-10 dakika da bir yorganı tekmeliyor.gece sarılarak yatıyorum.
üstünü açtığı anda öyle farkediyorum hemen.
bende uyuyamıyorum aynı şekilde.sürekli hareket ediyor.
ikinci çocuk olursa sıkıntı olur ama.şimdilik pek dert etmiyorum açıkçası:)

birebir aynı şeyler
ben de havalar ısınınca düzen oturur diye bir şey demiyorum. Ama alışır mı diye de korkmuyor değilim.

Ben de kızımı doğduğundan beri koynumda hiç yatırmamıştım, 6 aylıkken de odasını ayırdım zaten, kendi yatağından başka yerde uykudan kıvransa da yatmıyordu çok güzel bir düzenimiz vardı, ama 2 yaşına geldi ve kreşe başladığından beri koynumda yatmak istiyor kendi yatağında uykuya başlayıp bir iki saat uyuduktan sonra yatağından doğrulup ağlıyor benim koynumda yatmadan da susmuyor sımsıkı sarılıyor dönmeme bile izin vermiyor neden böyle yapıyor anlamadım kreşle ilgili desem kreşi, öğretmenlerini, arkadaşlarını çok seviyor sevinçten uça uça gidiyor kreşe sebebini çözemedim böyle yapmasının

uyku tulumu giydirip üstüne örtü örttüğümde terliyor.
ve üstünü açtığında da terlediği için direk hasta oluyor.
sadece uyku tulumuyla yatırmaya da ben cesaret edemiyorum.
ben direk uyku tulumuyla uyutuyotum. bişey olamdı çok şükür

uyku tulumu giydirip üstüne örtü örttüğümde terliyor.
ve üstünü açtığında da terlediği için direk hasta oluyor.
sadece uyku tulumuyla yatırmaya da ben cesaret edemiyorum.

Uyku tulumu kullanın mutlaka. İnce pijama üstüne uyku tulumu terletmez. Ben hiç tulumsuz yatırmıyorum.

ben direk uyku tulumuyla uyutuyotum. bişey olamdı çok şükür

Uyku tulumu kullanın mutlaka. İnce pijama üstüne uyku tulumu terletmez. Ben hiç tulumsuz yatırmıyorum.
içine ince pijama giydirip uyku tulumuyla yatırıyorum bende.ama üstüne yorgan ya da battaniye örttüğümde
sırtı terliyor.bilemedim şimdi.kreşe de başlayınca hepten hasta.
birde sürekli burnu akıyor.sinüzüt denmişti.

benimkide yuvaya başladı bu sene kaç aydır geçmedi burun akıntısı

benimkide yuvaya başladı bu sene kaç aydır geçmedi burun akıntısı
bende üşütmüş burnu ondan akıyor diye düşünmüştüm ama
doktor sinüzüt dedi.2 dir antibiyotik veriyor.3.kez verdiğini kullanmadım artık.
benimde canımı sıkan nokta,kreşte sürekli hasta olması.

Aynı dert bizde de var. Tamamen iyileşmiyor hiç. Azalıp artarak devam ediyor. Alerji testi bile yaptırdım bir şey çıkmadı çok şükür. Kreşe başladıkları ilk yıl normal dedi doktorumuz.

TumuLu giydikten sonra üstünü çok örtme canım. İçine sinmiyorsa incecik battaniye ört

canım ev ortamımız hijyendi tabii orası temiz olsa bile ev gibi olmaz..franjit ve bademcik dedi..antibiyotik verdi kullandık geçmeyince dr bademcik geçmiş franjit geçmemiş dedi bir kutu daha verdi onuda kullandık tam düzelmedi gibi ben şimdi burun spreyi ve katarin veriyorum..
bağışıklık sistemi alışacak kreşten almak çare değil maalesef..deniz suyu olan spreylerden kullanın ve uzun sıcak duş aldırın sinüsleri açılsın ben öyle yapıyorum..

bizde antibiyotik vermedik sonuncuda.sinüzütle astım bronşit birbirine karışıyormuş.
deniz suyu kullanıyoruz.birde papatya çayı yapıyorum.buharını içine çekiyor.
doktor sanki bize katarinde yazmıştı.faranjit için mi yazdı size?
bu ilaç 4-5 gün felan kullanılıyor sanırım değil mi?antibiyotik değil.
birde antibiyotik olarak augmentin yazıyorlar genelde.ağır bir ilaç diye biliyorum.

alerji testini neden yaptırdınız peki?
bizim bir ara vücudumuzda kabarcıklar vardı.1-2 ay yediklerini takip ettiler.
kolay kolay yapmıyorlar bu testi.

augmentin antibiyotik onu yazmıştı bize 2 kutu kullandık..
katerin soğuk algınlığına iyi geliyor arada bazen veriyorum faydası oluyor ama..

augmentin antibiyotik onu yazmıştı bize 2 kutu kullandık..
katerin soğuk algınlığına iyi geliyor arada bazen veriyorum faydası oluyor ama..
şimdi baktım faranjitle sinüzüt için veriliyormuş katarinle augementin.
açıkçası banada bir yakınım söylemişti.çocuğuna sinüzüt diye sürekli antibiyotik vermiş gittiği doktorlar.
meğersi astım bronşitmiş,alerjisi varmış.şimdi deniz suyu sıkıyorlarmış sadece.
boşu boşuna antibiyotik verilmiş.bende bundan korkuyorum.ne kadar gerekli?
bazı doktorlar gerekli gereksiz direk antibiyotik yazıyor.
bize de sanki deniz suyu iyi geldi.antibiyotik çok verince katarin vermeye cesaret edemedim açıkçası.

alerji testini neden yaptırdınız peki?
bizim bir ara vücudumuzda kabarcıklar vardı.1-2 ay yediklerini takip ettiler.
kolay kolay yapmıyorlar bu testi.

Öksürüğü hiç geçmiyordu.biraz araştırdım alerjik olabilir falan dediler. Doktorumuz gerek yok bene alerjik değil dedi ama gel de bana anlat

Kız kardeşim bir araştırma hastanesinde anestezi teknikeri oraya gidip sayesinde bütün testleri yaptırdım. Kandan karaciğer enzimlerine varana kadar baktılar. Bir şey çıkmadı çok şükür.

Size deriden mi baktılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…