aynen ipek,öyle gece 4-5 kere üstünü açma da değil bizimki.ben de bu kış kızımla yatıyorum malesef. Aynen üstünü örtmek için 1 kalıyorum 2 kalıyorum 3. de eşime diyorum. Baktım olacak gibi değil yanında yatıyorum. benim kızım çok deli yatar. Yanında yattığımdan beri hiç uyuyamıyorum doğru düzgün üstünü örtmekten. Demek ki yatmasam hep açıkmış kızımın üstü.
birebir aynı şeyleraynen ipek,öyle gece 4-5 kere üstünü açma da değil bizimki.
5-10 dakika da bir yorganı tekmeliyor.gece sarılarak yatıyorum.
üstünü açtığı anda öyle farkediyorum hemen.
bende uyuyamıyorum aynı şekilde.sürekli hareket ediyor.
ikinci çocuk olursa sıkıntı olur ama.şimdilik pek dert etmiyorum açıkçası:)
uyku tulumu giydirip üstüne örtü örttüğümde terliyor.Uyku tulumu deneseniz olmaz mı?
ben direk uyku tulumuyla uyutuyotum. bişey olamdı çok şüküruyku tulumu giydirip üstüne örtü örttüğümde terliyor.
ve üstünü açtığında da terlediği için direk hasta oluyor.
sadece uyku tulumuyla yatırmaya da ben cesaret edemiyorum.
uyku tulumu giydirip üstüne örtü örttüğümde terliyor.
ve üstünü açtığında da terlediği için direk hasta oluyor.
sadece uyku tulumuyla yatırmaya da ben cesaret edemiyorum.
yemez şimdiki çocuklarYemiyorlar yaa biz çok denedik :) tamam sizin olsun yatağım diyor
ben direk uyku tulumuyla uyutuyotum. bişey olamdı çok şükür
içine ince pijama giydirip uyku tulumuyla yatırıyorum bende.ama üstüne yorgan ya da battaniye örttüğümdeUyku tulumu kullanın mutlaka. İnce pijama üstüne uyku tulumu terletmez. Ben hiç tulumsuz yatırmıyorum.
benimkide yuvaya başladı bu sene kaç aydır geçmedi burun akıntısıiçine ince pijama giydirip uyku tulumuyla yatırıyorum bende.ama üstüne yorgan ya da battaniye örttüğümde
sırtı terliyor.bilemedim şimdi.kreşe de başlayınca hepten hasta.
birde sürekli burnu akıyor.sinüzüt denmişti.
bende üşütmüş burnu ondan akıyor diye düşünmüştüm amabenimkide yuvaya başladı bu sene kaç aydır geçmedi burun akıntısı
bende üşütmüş burnu ondan akıyor diye düşünmüştüm ama
doktor sinüzüt dedi.2 dir antibiyotik veriyor.3.kez verdiğini kullanmadım artık.
benimde canımı sıkan nokta,kreşte sürekli hasta olması.
canım ev ortamımız hijyendi tabii orası temiz olsa bile ev gibi olmaz..franjit ve bademcik dedi..antibiyotik verdi kullandık geçmeyince dr bademcik geçmiş franjit geçmemiş dedi bir kutu daha verdi onuda kullandık tam düzelmedi gibi ben şimdi burun spreyi ve katarin veriyorum..bende üşütmüş burnu ondan akıyor diye düşünmüştüm ama
doktor sinüzüt dedi.2 dir antibiyotik veriyor.3.kez verdiğini kullanmadım artık.
benimde canımı sıkan nokta,kreşte sürekli hasta olması.
bizde antibiyotik vermedik sonuncuda.sinüzütle astım bronşit birbirine karışıyormuş.canım ev ortamımız hijyendi tabii orası temiz olsa bile ev gibi olmaz..franjit ve bademcik dedi..antibiyotik verdi kullandık geçmeyince dr bademcik geçmiş franjit geçmemiş dedi bir kutu daha verdi onuda kullandık tam düzelmedi gibi ben şimdi burun spreyi ve katarin veriyorum..
bağışıklık sistemi alışacak kreşten almak çare değil maalesef..deniz suyu olan spreylerden kullanın ve uzun sıcak duş aldırın sinüsleri açılsın ben öyle yapıyorum..
alerji testini neden yaptırdınız peki?Aynı dert bizde de var. Tamamen iyileşmiyor hiç. Azalıp artarak devam ediyor. Alerji testi bile yaptırdım bir şey çıkmadı çok şükür. Kreşe başladıkları ilk yıl normal dedi doktorumuz.
TumuLu giydikten sonra üstünü çok örtme canım. İçine sinmiyorsa incecik battaniye ört
augmentin antibiyotik onu yazmıştı bize 2 kutu kullandık..bizde antibiyotik vermedik sonuncuda.sinüzütle astım bronşit birbirine karışıyormuş.
deniz suyu kullanıyoruz.birde papatya çayı yapıyorum.buharını içine çekiyor.
doktor sanki bize katarinde yazmıştı.faranjit için mi yazdı size?
bu ilaç 4-5 gün felan kullanılıyor sanırım değil mi?antibiyotik değil.
birde antibiyotik olarak augmentin yazıyorlar genelde.ağır bir ilaç diye biliyorum.
şimdi baktım faranjitle sinüzüt için veriliyormuş katarinle augementin.augmentin antibiyotik onu yazmıştı bize 2 kutu kullandık..
katerin soğuk algınlığına iyi geliyor arada bazen veriyorum faydası oluyor ama..
Yemiyorlar yaa biz çok denedik :) tamam sizin olsun yatağım diyor
alerji testini neden yaptırdınız peki?
bizim bir ara vücudumuzda kabarcıklar vardı.1-2 ay yediklerini takip ettiler.
kolay kolay yapmıyorlar bu testi.
Zili ye bak senn yerim ya.
Inşallah bende bu sorunlarla uğraşırim bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?