Kızım hala geceleri benimle uyuyor

deniz suyuda iyi gelir..porakal suyu falan içiyorsa sıkın verin maaşallah benimki içmiyordu yeni içmeye başladı beslenmede önemli..katarin antibiyotik gibi değil..

bildiğim sinüzit antibiyotiksiz geçmez dr a bir şey diyemem dr umuz antibiyotiğe karşı kaç defa vermedi bize bu defa mecburan verdi balgam kusuyordu..ama geçti antibiyotikten sonra..

sizinkine kız kardeşinizden dolayı bakılmış sanırım:)
biz bayağı bir uğraştık ama yapmadılar.1-2 ay yediklerini not ettik.sırayla çıkartıp ekledik.
öyle bulduk neyin alerji yaptığını:)
kreşe giden çocukların öksürük genelde geçmiyor yeğenlerimden biliyorum.

deniz suyuda iyi gelir..porakal suyu falan içiyorsa sıkın verin maaşallah benimki içmiyordu yeni içmeye başladı beslenmede önemli..katarin antibiyotik gibi değil..
portokal suyu,mandalina,ıhlamur ne varsa artık.Allahtan biraz büyüdü de laf dinliyor.
yoksa hayatta yemez,içmez bunları.
evet biliyorum antibiyotiksiz geçmediğini.ama gerçekten sinüzütse.
antibiyotik verince geçiyor ama sonrasında tekrarlıyor.kronikte olabilir bizimki.
sizin faranjit ne durumda şu anda?
benimde iyi bir doktora götürmem gerekiyor.
aynı şehirdeysek doktorunu soracaktım ama farklı şehirdeymişiz:)

Balıkesir altınoluktayım canım..devlet hastanesinde röntgen çektirsen hemen çıkar sinüzit varsa..bizim franjit senede 2 kez tekrar ederdi bu sene tam geçmedi yuvaya başladığından beri drum aile hekimi sağlık ocağında..devlet hastanesine götürün sinüzit dediler geçmedi deyin film çektirmek istediğinizi söyleyin çekilince çıkar ortaya devlet hastanelerinin çocuk dr larıda çok tecrübeli oluyor..

3-6 yas arasi cocuklar cinsel kimliklerini kesfederler diyor uzmanlar.anne babanin yaninda yatmak bu surece zarar verirmis.ben belki annelik yuregiyle yanima alirdim oglumu ama esim kesinlikle kabul etmedi.hastaligi disinda hic yanima almadim oglumu,o durumda da esim baska yerde yatti zaten oglum da oyle bi alismis ki yanima alinca rahat edemiyor kendi yerini istiyor.

sizi kaybetme korkusuna kapilmis olmasin yavru..gunduz anne zaten yaninda degil aksamda sizi gorunce yakanizi birakmiyordur belki

sizi kaybetme korkusuna kapilmis olmasin yavru..gunduz anne zaten yaninda degil aksamda sizi gorunce yakanizi birakmiyordur belki
Sanırım dediğiniz gibi, beni özlüyor, onu bırakacağımı sanıyor bir yandan da kreşini çok seviyor ama bana bağımlı hale geldi

Evet canım yakın odası, bir de benim kızım gece çok sık uyanmıyor. Mamayla beslendiği için daha tok kalıyordur dedi dr. Philipsin telsizini almıştı eşim o da gayet güzel en ufak bir kıpırtıyı hissediyor. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak ayrı odalarda..

Benda diniost: 38533511 .!.:
Ben bunu çok yanlış buluyorum. O zaman ödül bazlı bir sisteme alışıyor çocuk. O süper dadının da yaptığı çok mu etici bir durum sanki.
Size super dadinin her yaptigini onayladigimi yazmadim konu sahibine
bende bir firir verdim ve uslubunuzu sertlestirecek birşey olduğunu zannetmiyorum iyi ki karsinizda değilim

Benim kizimda biara oyleydi sanirim berseylerden korkuyordu.. kendi yataginda yat deyip bircoksey denesemde kar etmedi. En sonunda sevgiye bogdum resmen cocugu simartmadan tabi daha cok ilgilendim daha cok vakit ayirdim simdi ara ara yaninda olmami istesede epey yol kat ettik. Benim kizim 3 yasinda buarada.. Size nacizane tavsiyem opun koklayin konusun bol bol ve sevginizi her firsatta dile getirin. Iki cocuk annesi olarak sunu soyleyebilirimki sevgi pek cok seyi cok cabuk cozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…