- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Evde kedi,köpek,hamster besledim.. Şu anda kuş ve balık besliyorum.. Kedi,köpek bakacaksanız evin kokusu kesinlikle değişir.. Maalesef bu kaçınılmaz,tüylere karşı çamaşır kurutma makineleri çok iyi oluyor kıyafette tüy bırakmıyor.. Hamsterda çok kötü kokuyor.fena..
Kuş çok iyi.. Kafesin tülü var kabuklar,tüyler oraya dökülüyor.. Bir de yere dökülenleri ıslak mendille hemen alıyorum sorun olmuyor..Gerçi benimki pek kafeste durmaz.
Ben evde hayvan sevmem..
Hem korkarım öyle kedi köpekten hemde hiç hijyen değil, ayrıca namaz kılınmaz..
Kuş bile tüy döker kafesin etrafına balık al sen en iyisi, sevinsin çocuk yeter..
bizim ki 4 katlı bir apartman canım kedi beslenebilir yani..Köpeği zaten hiç düşünmem korkuyorum ben nedense..Peki muhabbet kuşunun düzenli bakımı egitimi kolay oluyor mu ?
Kader'im balım aldım 3 defa üçü de öldü be canım o sebeble balık istemiyor istemem anne diyor..Kuş alacağız büyük ihtimal..
Alacağı hayvanın adı ister kedi ister köpek ister kuş olsun hazırlamış bile..
Boncuk :))
ben kedilerden korkarım.
Bende
Hele de gözleri benim gözlerimden betero yüzden korkuyorum herhalde
Bir de eskiden bizim mahallede van kedisi vardı ama kocamandı.. İyi bakmıyorlardı hayvan bembeyazken gri olmuş çıkmıştı ve hep sokaklardaydı.. Ben bakkaldan yoğurt almıştım , binanın girişinden bi girdim tam karşımda bana mı yoksa yoğurdamı zıpladı bilmiyorum ama bir çığlık attım ki bütün millet sesime geldibelki de o zamandan kalma bilemiyorum ama çok korkarım kedilerden hele de kapalı bi mekandaysa
Heveslendim şimdi ...Biz de eğitmeyi düşünüyoruz zaten ufakken alacagız alayım bir resmini de koyarım :))
ben bana dokunmalarından nefret ederim
o kıvrak vucutlarıyla
Erkeklerin daha kolay konuştuğu söylenir.. Kuş alırken bakın hareketli olsun,gagasında bozukluk olmasın. bir de yavru olsun.. :) Benim minik kuşum da erkek. Kuşun en büyük sorunu pislemesi olur.. Çok yapıyorlar ama kağıt havlu,ıslak mendil hep elimin altında olduğundan sorun olmuyor..
Bir de eve getirince pire damlası damlatın.. petshoplarda pirelenmiş olabilir..
Fotoğrafları bekleriz :))
Benim tatlı kuşumm da bu..Çok korkak salondan dışarı adım atmıyor..
Eki Görüntüle 556580
Tavşan,kedi,köpek,bıldırcın,muhabbet kuşu,civciv,ördek,balık bir sürü hayvan baktım şuan yine muhabbet kuşumuz var 3 yaşında.. bende kızınız için en uygunu muhabbet kuşu diye düşünüyorum tüylü hayvanları sever elini ağzına götürür vs. zararlı olur..bizim kuşumuz çook şeker cır cır konusuyor evdeki herkesin adını bilir kapıdan gelene adını söyleyip gel gel gel der :) aşkım, bebeğim, canım, gelcem şimdi, gelmicem, acık öpeyim, yirim ben seni, hoşgeldin, babacık, hiç kıyamam sana, noldu be, noldu ki, eşşek, seni seviyorumm gülme sesi hapşuruk sesi ve daha birçok şey konusuyor ve net konusuyor.. tabi ilgilenirseniz.. sizde yavru bir muhabbet kuşu alırsanız evinizin neşesi olacak bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?