- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Maşallah kuş değil insan mübarek :))
Çenesi düşük bir muhabbetim var, alırken çok bekledimdi (arkadaşımdan aldım tüm soyu konuşuyor)
Tüm hayvanları çok seviyorum ama evde sadece kuş ve balık beslenir düşüncesindeyim.
Muhabbetlerin bakımı kolay, sadece cereyanda kalmayacaklar. Tavsiye ederim.
Benimki " suyuna çorba yapacam senin" diyor. Çok konuştumu ben ona öyle diyorum. :))
" sus bakim" der, " gelmeyeyim yanına" der.
Çenesi düşük bir muhabbetim var, alırken çok bekledimdi (arkadaşımdan aldım tüm soyu konuşuyor)
Tüm hayvanları çok seviyorum ama evde sadece kuş ve balık beslenir düşüncesindeyim.
Muhabbetlerin bakımı kolay, sadece cereyanda kalmayacaklar. Tavsiye ederim.
Benimki " suyuna çorba yapacam senin" diyor. Çünkü o konuştumu ben ona öyle diyorum. " sus bakim" der, " gelmeyeyim yanına" der.
Tavşan,kedi,köpek,bıldırcın,muhabbet kuşu,civciv,ördek,balık bir sürü hayvan baktım şuan yine muhabbet kuşumuz var 3 yaşında.. bende kızınız için en uygunu muhabbet kuşu diye düşünüyorum tüylü hayvanları sever elini ağzına götürür vs. zararlı olur..bizim kuşumuz çook şeker cır cır konusuyor evdeki herkesin adını bilir kapıdan gelene adını söyleyip gel gel gel der :) aşkım, bebeğim, canım, gelcem şimdi, gelmicem, acık öpeyim, yirim ben seni, hoşgeldin, babacık, hiç kıyamam sana, noldu be, noldu ki, eşşek, seni seviyorumm gülme sesi hapşuruk sesi ve daha birçok şey konusuyor ve net konusuyor.. tabi ilgilenirseniz.. sizde yavru bir muhabbet kuşu alırsanız evinizin neşesi olacak bence :)
whatdonow köpek mesela şöyle küçük köpekler onların bakımı nasıl kolay mı ? kokmaz mı kedi gibi..
Tavşanlar geldi aklıma bir komşum memleketine gidecek diye bırakmıştı illallah ettim kokusundan çişi çok kokuyordu
ne sevimli birşey öyle hevesim iyice arttı karar verdim muhabbet kuşu alacagım..
Bizimkininde çenesi düşük bir dişi alıp çiftleştirsek mi ne yapsak birşey olursa geriye bize yavru kalır :) ama dişi görünce konuşmayacak onunla ilgilenecek kıskanırım ben aşkımı :)
bizim kuşlarımızda aynı konuşuyor hele çalınan kuşumuz tıpkı bizim gibi olmuştu bir komşumuz vardı kuşumuz o kadını hiç sevmiyordu onu görünce çatlak geldi derdi komşumuz gidinciye kadar son avazı çıktıgı kadar bagırırdı komşumuz odadan ayrılınca susardı ve sonunda gitti derdiherkesi tanıyordu bizde ismimizle beraber söylerdi kuşlar iyi bir egitim sayesinde çok güzel konuşuyor
carrie :)) anam ben de hayvan bakamam evde pek zten çalışıyorum ama kızım ille hayvan diye tutturdu...
Peki kedi besleyenler nasıl başarıyorsunuz bu evin temiziğini ?
Sanırım kuş alacagız ama yine de bir sorayım.
Evde kedi bakmayin derim, kedi kumu kokar , kedili evler kokar :)
Kopege ne dersiniz? Iyi egitimli, eve kakasini yapmayan bir kopek iyi bir arkadas olabilir.
Bizimkide sevmediği insana sıçtımını diyor :) evin bütün odalarını gezmek istiyor kapıların kapalı olmasını hiç sevmez.. özellikle mutfağı cok seviyor hele sofradaysak biri elini ağzına götürüyorsa hayatta kafeste durmaz hatta şapırtı sesi yapar gelcemm be der sağ sol yapar tünekte kendini kapılara atar çıkıncada gözü dönmüş gibi herseyi yer bu yüzden biraz obez göbekli :) banyo yapacağı zaman mutfağa gider lavoboya gider beklerki çeşmeyi açalım incecik acıyoruz suyu duş alıyor :)
Arkadaşlar okuyanlardan maşallah demenizi rica ediyorum
Ha söylemeyi unuttum eğer konuşmasını istiyorsanız biraz fazla yüksek sesle konuşun oda konuşmaya başlayınca bağıra bağıra konuşuyor..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?