Merhaba arkadaşlar 2.ci çocuğuma hamileyim. şuan 7 aylık olduk ve ben alışveriş yapmaya başlayalım dedim eşime belli bir aydan sonra hem hava iyice ısınacak hemde benim hareketler kısıtlanacak. Eşimde standart bir cümle var hallederiz. Baktım onda bir kıpırtı yok internetten alışveriş yapmaya başladım. Bugünde dolap içi raf aldım bir siteden ekstra masraf olmasın diye oğlumun 3 kapılı dolabının 1 kapısını kızıma yaparız dedim bir daha masraf yapmaya gerek yok diye ancak şimdi telefonda bana bunları nasıl ödeyeceğiz diyor. Ben bu ayımda olmama rağmen çalışıyorum ve 37 haftama kadar da çalışıcağım ancak yinede yaranamıyorum. inanın gerekli olmayan hiç bir şey almıyorum. hastane çıkışını bile set almadım gereksiz kullanılmıyor diye . Hamile halimle canımı sıktı dedim öderiz sen merak etme. Bende ağırlaşmadan yavaş yavaş yıkar ütüler yerine kaldırırım diye düşünüyorum. çünkü yanımda kimsem yok tek yapıcağım hepsini . ne yapayım almayayım mı bir şey şimdi ben ?
Merhaba arkadaşlar 2.ci çocuğuma hamileyim. şuan 7 aylık olduk ve ben alışveriş yapmaya başlayalım dedim eşime belli bir aydan sonra hem hava iyice ısınacak hemde benim hareketler kısıtlanacak. Eşimde standart bir cümle var hallederiz. Baktım onda bir kıpırtı yok internetten alışveriş yapmaya başladım. Bugünde dolap içi raf aldım bir siteden ekstra masraf olmasın diye oğlumun 3 kapılı dolabının 1 kapısını kızıma yaparız dedim bir daha masraf yapmaya gerek yok diye ancak şimdi telefonda bana bunları nasıl ödeyeceğiz diyor. Ben bu ayımda olmama rağmen çalışıyorum ve 37 haftama kadar da çalışıcağım ancak yinede yaranamıyorum. inanın gerekli olmayan hiç bir şey almıyorum. hastane çıkışını bile set almadım gereksiz kullanılmıyor diye . Hamile halimle canımı sıktı dedim öderiz sen merak etme. Bende ağırlaşmadan yavaş yavaş yıkar ütüler yerine kaldırırım diye düşünüyorum. çünkü yanımda kimsem yok tek yapıcağım hepsini . ne yapayım almayayım mı bir şey şimdi ben ?
alma! doğurunca şu yok,bu yok git al,yıka,ütüle getir dersin!
tabıı onuda dıyemezsın,cocugun ustu bası ne kadar tutarkı,ılk 3 aylık ıhtıyacını al,5-6 parçayla bıle 0-3 ayı ıdare edersın..
ınan cogu gıydırelemeden bebek buyuyor..
şimdiden hazır etmekte haklısınız. erkekler işte bu tarz şeyleri pek önemsemiyor o yüzden geri plana atıyorlar. bu arada maddi durumunuz iyi değil mi ondan mı öyle dedi eşiniz
ihtiyaç varsa alıncak tabiki
ve tabiki ihtiyaç da çıkacaktır
boşver erkekler anlamaz çok fazla
abartmadan al
bu arada hayırlı olsun
Al sen ya dinleme onu.. Anlamaz erkekler bu durumlardan.. Herseyi de soyleme ona, sorarsa soylersin
Merhabalar;
Öncelikle kolay hazırlı doğumlar dilerim.Bence siz alın.erkekler böyle şeyleri pek önemsemiyor maalesef.HALLEDERİZ lafından ben tiksinir oldum.Eşim ne zaman söylese bana cinlerim tepeme çıkıyor o kadar yani.Alın söylensin dursun bişeycik olmaz unutur.
Ya sormayın ne zaman HALLEDERİZ diyorsa biliyorum ki o hal olmayacak bende başımın çaresine bakıyorum :) sonrada kavga sebebi. mesela salonun koltukları başka odaya ordaki koltuklar salona gelicek 2 aydır hallederiz diyor. dedim artık temizliği de sen yaparsın. o karınla temizleyemem diyorum he he diyor bakalım nasıl olucak. çok vurdum durmazlar çoookk
Hallederiz dediğinde ben hallediyorum zaten sen merak etme dersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?