Doğuma Hazırlık kızım için anket...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi sizce ne olsun?

• ikra

OY: 8 7,0%
  • melek

OY: 14 12,3%
  • beril

OY: 36 31,6%
  • defne

OY: 41 36,0%
  • gülce

OY: 26 22,8%

• Ankete Katılan
    114
  • Anket Kapalı .

symmm

Yine yeniden… Umutla♥️
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
1.824
1.060
333
anketimize katılırmısınız? hala bir ismi yok benim prensesimin.. ilginç bir isim istemiyorum.. önerileriniz varsa onları da duymak onur verir bize teşekkürler...

anketimize katılırmısınız? hala bir ismi yok benim prensesimin.. ilginç bir isim istemiyorum.. önerileriniz varsa onları da duymak onur verir bize teşekkürler...

Zeynep ismini çok duru buluyorum, bence en güzel isimlerden.

Ece, Eda gibi isimlerde çok zarif duruyor.

İki isim düşünürsen Zeynep Ece çok tatlı bir isim.

Ben kızımın adını allahın izniyle güneş koyucam sanırım :)

güneş annemin çok ısrarla istediği bir isim ve bencede gerçekten çok güzel... ama biz babamızı ikna edemedik güneş ismine... Allah adıyla yaşatsın inşallah

MERHABA CNM HAYIRLISIYLA ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH TATLI KIZINI .BENİM BEĞENDİĞİM İSİMLER {ALİNDA,ELİSA,NİDA,ALYA,DERİN!!!!!!!!!!!}UMARIM FİKİR VERMİŞ OLURUM.BENDE 7 HAFTALIK HAMİŞİM DAHA YOLUN BAŞINDAYIM NASİP

Hııııııııııııııı bide öykü ismini çok seviyorum unutmuşum .

maaşallahhhh sizede ... canım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallahhhhhh....derin ilk düşündüğümüz isimdi anneannemizden ve babaannemizden veto yedik nida ve alya kulağa çok hoş geliyor

Defne çok güzel defne dedim ben :) benim adım da gülce bu arada

teşekkürler gülce ismini çok severim çok rastladığım bir isim de değil aslında... bulmuşken sorayım sizi... zor bir isim mi?

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle anketteki isimlerden Gülce'yi çok beğendim. Ayrıca benim de bi kızım olacak inş. bizde Ekin ismini düşünüyoruz tavsiye ederim :)

Öncelikle tebrikler Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Ben Beril ismini beğendim
Ama alternatif olarak Sahra diyebilirim
Kızımın ismini çok istemiştim eşim kabul etmedi
Güle güle büyütürsün inş.

teşekkürler gülce ismini çok severim çok rastladığım bir isim de değil aslında... bulmuşken sorayım sizi... zor bir isim mi?

Bana göre zor değil canım... Ama isim analizi yapan insanlar falan var ya onlar cocugunuza noktalı(i,ö,ü) isimler koymayın diyolar taşıması çok zor olurmuş ne kadar dogru bilemem

Benimde kızım olcak insallah 5gun sonra ama hala ismi yok, alya ismini düşünmüştük bizde ama dalga geçebilirler al yaa ver yaa falan diye eledik o yüzden. Azya olabilir,anlami ay yüzlü demekmiş.

Bana göre zor değil canım... Ama isim analizi yapan insanlar falan var ya onlar cocugunuza noktalı(i,ö,ü) isimler koymayın diyolar taşıması çok zor olurmuş ne kadar dogru bilemem

İsim analizi yapanlar icinde Gül gecen isimlerinde koymayın diyolar, hayatlari zorluklar la dolu olur diyolar. Ne kadar inanılır bilmem.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle anketteki isimlerden Gülce'yi çok beğendim. Ayrıca benim de bi kızım olacak inş. bizde Ekin ismini düşünüyoruz tavsiye ederim :)

Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi teşekkürlerrr

Sahra... hiç düşünmemştik gerçekten ilginç... babamıza soralım biz bu ismi teşekkürler..

hmmm canım bence ismi taşıyanın fikri daha önemli

Benimde kızım olcak insallah 5gun sonra ama hala ismi yok, alya ismini düşünmüştük bizde ama dalga geçebilirler al yaa ver yaa falan diye eledik o yüzden. Azya olabilir,anlami ay yüzlü demekmiş.

çok zor bir iş değil mi bebeğine hiiçbir ismi konduramıyor insan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi... ne güzel 5 gün kalmış meleğine kavuşmana... darısı başımıza

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder İnşallah. berili seçtim ben de

Ben Beril ismimi beğeniyorum ama alternatif olarak; Mina ya da Mine, Duru , Güneş , Reyyan, Sevim ( Bu benim kullanmadığım adım anlamı Güzel Kadın demek ) Birde son olarak İnci ismini beğeniyorum. Kızlık soyadım inci :)

Son düzenleme:
İsim bulmak gerçekten zor kızımıza bizde hiçbir ismi yakıştıramıyoruz:) Oyumu Berilden yana kullandım çok hoş bir isim ayrıca gülce ismide güzel:) Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

normalde farketmemişim ama beril bana çok hoş bi isim gibi geldi..duru da çok güzel

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder İnşallah. berili seçtim ben de

teşekkürleeeer

Mina ve İnci çok kibar isimler ... teşekkürlerr.......

amiiiiiiiiiiin cümlemize nasip ede inşallah.. tüm hamilelere ve isteyen herkese

Gulce Beril bence cok guzel oluyor.ikisini kullanabilirsiniz.

ikisini birlikte hiç düşünmedik ama siz yazınca farkettim yaniiii çok hoş geliyor kulağa

normalde farketmemişim ama beril bana çok hoş bi isim gibi geldi..duru da çok güzel

teşekkürleeeeer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…