anketimize katılırmısınız? hala bir ismi yok benim prensesimin.. ilginç bir isim istemiyorum.. önerileriniz varsa onları da duymak onur verir bizeteşekkürler...
berilde güzel ama ben en cok gülce yi begendım canım :)) ankette onayladım zaten.
merhaba
bende defne dedim.çünkü benim kızımda defne:)inci defne.ama defneyi kullanıyoruz sadece.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Aramızda sadece 1 gün var:) Benimde kızım olacak ve bende hala bi isim bulamadım! Eşim artık bana bıraktı ne desem olur dicek durumda:) Ama bulamıyorum arkadaş bulamıyorum!!! Gülce güzel bu arada...
Defne..... Oyladım bende..... :)))
bende 7 aylık hamileyim ve isim konusunda kararsızız ada beril cansın aden minel meriç tercihlerimiz arasında sizinde aklınızda bulunsun anlamlarıda cok hoş hepsinin:)
bnce MELEK o kadr uygun ki ztn melekler ...
Kızlar BENNU ismi nasıl sizce?
Anlamı nedir? Google amca zümrütü anka kuşu dedide baktığımda söyleniş olarakta zor gibi geldi:) Bennu yerine Bensu ismi daha hoş en azından anlam olarak ben seviyorum su gibi duru benlik demek
teşekkürlerrrrrrrrrrrrartık karar vereceğim inşallah... bu kez sıkılmadan sonunu getirebilirim umarım
sectıgın isimler güzel canım, evet bu kez karar verrsn inşallah:)), dün hastanedeydım aksam5 e kadar, sabahtan 3 kez ıstıfra edınce dr a gttım, besın zehırlenmesı olmusum, serum verdıler bırde ıgne yaptılar dunden oncekı aksam mangal yapmıstık, dün irenç bı gundü benm için, allahtan bebek etkılenmemiş bu durumdan, patates haşlaması fılan yıcem bı kaç gun, .allah hepimizi korusun
sectıgın isimler güzel canım, evet bu kez karar verrsn inşallah:)), dün hastanedeydım aksam5 e kadar, sabahtan 3 kez ıstıfra edınce dr a gttım, besın zehırlenmesı olmusum, serum verdıler bırde ıgne yaptılar dunden oncekı aksam mangal yapmıstık, dün irenç bı gundü benm için, allahtan bebek etkılenmemiş bu durumdan, patates haşlaması fılan yıcem bı kaç gun, .allah hepimizi korusun
çok çok geçmş olsun canım ya şimdi iyisin değil mi?:18: Allahtan bebişe zarar gelmemiş.. dikkat et aman... çok geçmiş olsun tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?