Doğuma Hazırlık kızım için anket...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımın ismi sizce ne olsun?

• ikra

OY: 8 7,0%
  • melek

OY: 14 12,3%
  • beril

OY: 36 31,6%
  • defne

OY: 41 36,0%
  • gülce

OY: 26 22,8%

• Ankete Katılan
    114
  • Anket Kapalı .
anketimize katılırmısınız? hala bir ismi yok benim prensesimin.. ilginç bir isim istemiyorum.. önerileriniz varsa onları da duymak onur verir bize teşekkürler...

berilde güzel ama ben en cok gülce yi begendım canım :)) ankette onayladım zaten.

berilde güzel ama ben en cok gülce yi begendım canım :)) ankette onayladım zaten.

teşekkürlerrrrrrrrrrrr artık karar vereceğim inşallah... bu kez sıkılmadan sonunu getirebilirim umarım

merhaba
bende defne dedim.çünkü benim kızımda defne:)inci defne.ama defneyi kullanıyoruz sadece.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

merhaba
bende defne dedim.çünkü benim kızımda defne:)inci defne.ama defneyi kullanıyoruz sadece.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

amin inşallah...çook teşekkürlerrr Allah sizede birlikte uzuuuuuuuuun bir ömür nasip etsin

Aramızda sadece 1 gün var:) Benimde kızım olacak ve bende hala bi isim bulamadım! Eşim artık bana bıraktı ne desem olur dicek durumda:) Ama bulamıyorum arkadaş bulamıyorum!!! Gülce güzel bu arada...

bende 7 aylık hamileyim ve isim konusunda kararsızız ada beril cansın aden minel meriç tercihlerimiz arasında sizinde aklınızda bulunsun anlamlarıda cok hoş hepsinin:)

bende 7 aylık hamileyim ve isim konusunda kararsızız ada beril cansın aden minel meriç tercihlerimiz arasında sizinde aklınızda bulunsun anlamlarıda cok hoş hepsinin:)

Aramızda sadece 1 gün var:) Benimde kızım olacak ve bende hala bi isim bulamadım! Eşim artık bana bıraktı ne desem olur dicek durumda:) Ama bulamıyorum arkadaş bulamıyorum!!! Gülce güzel bu arada...

:) eveeeeeet doğumlarımız çok yakın bizdede aynı durum söz konusu eşim ne dersen razıyım yeterki karar ver diyor kısmet yaaa işte biri olacak inşallah isimsiz kalacak değil ya

Defne..... Oyladım bende..... :)))

teşekkürler

Allah meleğinizi sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin inşallahhhhhhh teşekkür ederizzzz....

................................................................

Kızlar BENNU ismi nasıl sizce?

Kızlar BENNU ismi nasıl sizce?

Anlamı nedir? Google amca zümrütü anka kuşu dedide baktığımda söyleniş olarakta zor gibi geldi:) Bennu yerine Bensu ismi daha hoş en azından anlam olarak ben seviyorum su gibi duru benlik demek

Anlamı nedir? Google amca zümrütü anka kuşu dedide baktığımda söyleniş olarakta zor gibi geldi:) Bennu yerine Bensu ismi daha hoş en azından anlam olarak ben seviyorum su gibi duru benlik demek

evet anlamı yok gibi birşey ama hoşuma gitti... gerçiii BENSU'da çook hoş

teşekkürlerrrrrrrrrrrr artık karar vereceğim inşallah... bu kez sıkılmadan sonunu getirebilirim umarım

sectıgın isimler güzel canım, evet bu kez karar verrsn inşallah:)), dün hastanedeydım aksam5 e kadar, sabahtan 3 kez ıstıfra edınce dr a gttım, besın zehırlenmesı olmusum, serum verdıler bırde ıgne yaptılar dunden oncekı aksam mangal yapmıstık, dün irenç bı gundü benm için, allahtan bebek etkılenmemiş bu durumdan, patates haşlaması fılan yıcem bı kaç gun, .allah hepimizi korusun

çok çok geçmş olsun canım ya şimdi iyisin değil mi?:18: Allahtan bebişe zarar gelmemiş.. dikkat et aman... çok geçmiş olsun tekrardan

çok çok geçmş olsun canım ya şimdi iyisin değil mi?:18: Allahtan bebişe zarar gelmemiş.. dikkat et aman... çok geçmiş olsun tekrardan

sağol canım, iyiym allaha şükür, sadece iştahım yok,azar azar patetes haslaması , pilav yogurt fılan yemege calıstım. bulantı istifra geçti çok şükür, nasıl kotü bi gundü, dünsabah ofise geldım, bi istifra ettim, durcak gıbı deıldım, anneme gittim, bişeyler yedım yattım, 1 saat kadar snra o yedıklerimi istifra ettim, oyle olunca kalktık dr a gttık,eşimde hasteneye geldi, büütün gün gözumden yaşlar süzüldü, istemsiz, anlatamam. yani 10 kişi yedık aynı mangaldan, beni etkiledi, anlamadım,.. dr da dışardan hiçbişey yeme dedi, haklı olarak,,, öyle valla canım,
Dün yine anladım yine yeniden sağlık olsunda gerisi hikaye, ne öğlenı anladım, ne akşam oldugunu ,gün öyle geçti. birde hamileyken insan dahada beter oluyo, bebegede bişey olmasn diye.
teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…