• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızım için dua edin ne olur kızlar:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım benim aminnnnnnnnnnnnnnnn

murgizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz nerdesin kız kızımın kaynanası :))

canım bak ben humananın çayını kullanıoyurm ya send emutlaka kullanmalaısın diyecektim daha sütlaç yapcam nasıl canım çekti bilsen ama benim hanımzade yapacak kadar zaman vermiyor ki bana.....:(( şu gelinine biraz bişey söyle...üzüm de ye gizemcim

evet canım üzümde yiyorum hiç de sevmem aslında ama bebiş için
gelinime karışma annesi çok nazlıdır o:) yerim onu ben:))
çayın etkisi oldumu belirgin

çok kötüyüm dr a gittik gene aşı iin saglık ocagına dr gene bıngıldak küçük dedi illa behcet uza götür diyro yavrumun bıngıldak sorunu dileirm olmaz geldiğimden beri aglıoyurm çok kötüyüm kzılar çok senağlamasenağlamasenağlama şimdi ben onu dr a götürüyorum behçet uza dua edin çok ihtiyacım var bu mübarek cuma gününün yuzsu suyu hürmetine kzılar yavruma bişey olmasın bn bunları bile aglayarak yazıoyurm ....

canım hiç ağlama banada bebeğinin bıngıldağı kapanmış dediler o zaman bebeğim 3 aylıktı...ama doktorlar yanlış tanı koydu bebeğiimn bıngıldağının açık olduğunu başka bir doktor gördü ve korkma dedi...yüreğin ferah olsun üzülme sütün gider.....sakın...sen bebeğinle keyifli vakitler geçir...

saol cnaım benim teşekkür ederim çok saol allahıma emanet yavrum saglık sıhhat versin inşaallah ve tabi cümlemize inşaallah amin

Rabbim acil şifalar versin Allah yar ve yardımcınız olsun

saol cnaım benim ilgin için teşekkür ederim ogün dr agötürdüm ve herşeyin saglıklı oldugunu söyledi rabbime şükürle rolsun alalhım bir daha böylesi üzmesin inşaallah amin

aminnnn çok şükür canım
peki mama veriyonmu hala naıl veriyon kaşıklamı biberonlamı
kaç ml veriyon kaç defa veriyon

aminnnn çok şükür canım
peki mama veriyonmu hala naıl veriyon kaşıklamı biberonlamı
kaç ml veriyon kaç defa veriyon

gizemcim bir kaç gün önce sabah larıda veriyordum ama iki gündür sadece3 sabahları emziriyorum artık sadece gece ve akşamları veriyorum akşam 30 cc gece60 cc veriyorum zaten 2 den önce uyumuyor ki biberon ile çünkü kaşık ile verinc eyarısı mamanın dışarı gidiyor ve ayrıca kaşık gecikince yagara kopuyor bizde bir akşık verip ikincisin emutlaka savaşarak söylenerek alıoyr hasba....görsen birde söylenioyrki hele ki emerken söylendiğinde görceksin bir tarafdan emiyor diğer tarafdan söylenmeye devam çok hırslı bişey bu valla çok yakında bilmiyom beni dövcek galiba eli maşalı olacka :oklava::roflol::roflol::roflol::mymeka:

canım seni anlıyom aynı şeyleri yaşadık bizde kaşıkla vermeye çalıştık dediğin gibi hemen gelsin istiyor kıyameyt koparıyodu
biberonu zaten çok sevdi paşam okadar çok sevdiki memeyi bırakacakti ki kestim mamayıda biberonuda inat ettim anne sütünü çoğaltmaya şuanda çok şükür sütüm iyi ama büyük mücadele verdim
canım tavsiyem moralini yüksek tut emzireceğine inan
geceleri mutlaka emzir mutlaka bilirim mama daha kolay senin kızda bizimki gibi doymadığı için çok memede kalıyodur
canım her ağladığında ağzına memeyi ver
ve mamyı vermeden önce mutlaka her iki gögsü 20 şer dk emzir sonra mama hazırla onu ver böyle yaprsan sütünü arttırmış olursun
yediğin içtiğin hiçbirşey emzirmek kadar arttırmaz sütünü haberin olsun
bu arada güzel gelinimin yatmamasının nedeni açolması olabilir
bunların hepsini yaşadım biliyom dediklerimi uygulamak zor ama anne sütü için bazılarımızn mücadele etmesi gerekiyo işte
bide benim halada hasssa nedeyse 2.5 ay çok fena yarsı oaln gögsüm vardı düşün
bi tavsiyem daha sarılığına baktırmayı ihmal etme
yeterince beslenmeyen bebkte ilerleyebiliyor
örnek oalrak yine bizzz:)
seni ve güzel kzıın öpüyos

yalnız kızlar size tavsiyem mamayıda sağdığınız sütüde kaşıkla verin yoksa biberonun kolay akışına alışıyor ve memeyi tamamen reddediyor çünkü yaşadım biberonu kestim hemen tekrar şakır şakır emmeye başladı

burakhakanazadguludua6lrz4.jpg

Dualarım seninle canım,Allah bebişine sağlıh sıhhat versin:çok üzgünüm:

:1hug:

saolun cnalarım birtaneleirm şekerpareleirm benim ama biberon emziğinin deliği çok küçük ayrıca gizemcim senin dediğin gibi yapıoyurm önce meme sonra mama haklısın gece emzirmek varya ibadete eşdegermiş yazıyı bulayım da kopyalayyayım

sağlıklı bir bebek büyütmen dileği ile canım

Back
X