Kızım için isim önerileri lütfen bakın

Evet ama kısmet hep onlara Erva olanilir yanına aklıma gelirse yazarım

Bnm de kızım olacak Bn ezel çok istemiştim eşim istemedi ortak karar Amine Eflin koyacağız

Neden iki isim istiyirsunuz ki? Bence çok itici oluyor, birde iki ismiyle birden hitap ediyorlar ya ben çok irrite oluyorum.

Ben 10 isimlik bir liste yapmıştım içlerinden eşim seçmişti.

Neden iki isim istiyirsunuz ki? Bence çok itici oluyor, birde iki ismiyle birden hitap ediyorlar ya ben çok irrite oluyorum.

Ben 10 isimlik bir liste yapmıştım içlerinden eşim seçmişti.
Bilmem iki isim hoşuma gidiyor. Asel ismi asil bi isim tek başına daha güzel sanki. Tek başına da çok tek geliyo iki isme taktığım için galiba.

Kızımın ismine cinsiyeti öğrenmeden karar vermiştik iyi ki de öyle olmuş yoksa içim seçemezdim

Biz tek isim koyacağız 2 isim olacak olsa İnci, Ece ve Ala isimleri aklımdaydı birde İpek ismini seviyorum

Kız çocuklara iki isim kullanmayı açıkçası pek doğru bulmuyorum. Kendim de bundan kaynaklı problem yaşadım. İki soyadımı da kullanmayı çok isterdim ama maalesef iki ismim olduğundan iki soyadı hoş olmuyor bu nedenle kendi soyadımı terk etmek durumunda kaldım

Zümra'nìn gerçek anlamı güzel değil. Aslìnda sadece zümre, grup demek Zümra. Internette dolaşan zeki, ahlaklı kadın anlamı doğru değil.

Çok var böyle internette anlamı yanlış yazan isimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…