Kızım icin önemli

Pededog a goturup cocugu iyice paniklet meyin zamana birakin zamanla belki alişir

Ya
Öğretmenim ben çalışıyorum
Kızım 4,5 yaşında iyi gibi suan ama her zaman iyiydi dünkü tepki beni cok şaşırttı o yüzden nasıl sorusuna suan cevap veremiyorum
aslında demek istediğim evlenınce eşiyle falan ılgılenır sizle de eskısı gıbı görüşmez en azından daha az muhatap olursunuz bence bu yönünü dusunun uzulmeyın

Hiç şaşırmam inanın kıskandın vs demesine zira amaç sizi o raddeye getirmek zaten. Sakin olun,daha fazla sinir edemesin sizi. Bilmesin yani öfkelendiğinizi. Sizden tepki aldıkça cocuğa anlattıklarının dozu artabilir bence. Hiç umurmamamış olun. Gerçekten ictenlikle söylüyorum bunu size. Sizden beklediği tepkiyi göremezse bırakacak çocuk uzerinden yaptıği bu korkunç tavrı.

Öğretmenim ben çalışıyorum
Kızım 4,5 yaşında iyi gibi suan ama her zaman iyiydi dünkü tepki beni cok şaşırttı o yüzden nasıl sorusuna suan cevap veremiyorum
Öğretmenim diyordunuz kazancınız kendınızı ve çocuğunuzu gecindirebılır zannedersem. Ayaklarınızın üstünde durun güçlü olursanız hele ki kız cocugu sizi örnek alacaktır. Bu yönden bakın. ben de avukatım. Meslek sahıbıyım maddi hıcbır gelırı olmayan kadınlara göre güçlüyüm şükür ağlayacak zırlayacak değilim. Çocuklarımıza örnek olmalıyız. Ayrılmak da hayatın ta kendısı şükür her halimize. Daha dram acıklı boşanmalar var mesleğimden dolayı bılıyorum bu sekılde düşünün

Amacı tahrik etmek bunu biliyorum yoksa gelip insan gibi bana anlatırdı derdini
Hiçbir tepki vermedim suan beklediğini alamadı ama bu şekilde kızımı üzmeye devam ederse nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum

Tabiki cok şükür maddi açıdan cok bir problem yaşamıyorum ailem de her türlü destek bana
Siz tabi boşanma olaylarının içindesiniz daha cok şahit oluyorsunuz ben cok da görmüyorum etkiliyor hepsi ama geçecek biliyorum

Amacı tahrik etmek bunu biliyorum yoksa gelip insan gibi bana anlatırdı derdini
Hiçbir tepki vermedim suan beklediğini alamadı ama bu şekilde kızımı üzmeye devam ederse nasıl bir yol izlemem lazım bilmiyorum
Siz bol bol sevginizi gösterin,hayatınızda birşey değismeyeceğini(en azından sizin tarafınızda)anlasın. Zamanla alışacaktır. Annesinin şiddete uğradığı bir ortamda olmaktan iyidir şu an icinde bulunduğu durum. Sizinle mutluysa aşacaktır. Cocuklar sandıgımızdan cok daha güçlüler.

Şükür bugun adamın biri 15 yaşında engelli çocuğum var dedi tekrar tekrar şükrettim halime. Şükredecek çok sebebimiz var sağlıklı akıllı hayırlı olsun evlatlarımız gerisi boş. Bu yalan dünyada herşey geçici ve imtihan. Biz kocadan imtihan edildik. Allah evladımızla sağlığımızla sınamasın bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…