kizim icin yardim ablalarim :(

adlinda haklisin ya ben bundan 1 ay once kizkardesimo kaybettim eski konuma bakarsan gorursun onun etkisindeyim hala kizim uyudugunda nefesini felan kontrol ediom gece 10 defa bakiom allah hepimizin yawrularini korusun
Iyi olmasina sevindm kiyamam ya cok kucukmusun bizim ustune gelmemizdeki sebep yavrun icindi ki ben daha oncede dedim atesle gotrmustum kizimi 12 gun hastenede yatti benim kizim idrar yolu enfeksiyonu gecirdi ben hemen gotrmeseydim bu idrardindan kanina gecip menenjit olma ihtimali vardi rabbime sukur atlattik o yuzden ben ates konusunda cok hassasm ondan biraz tepkm sert oldu kusura bakma ablacim bebegnjn iyi olmasna da cok sevindim ckk cok gecmis olsun.

Konu sahibi bebeğine ve sana geçmiş olsun öncelikle . bak ben evli değilim anne değilim ama yeğenlerim prematüre idi . yengeme de bakımda çok yardım ettiğim için yorum yapabileceğimi düşündüm .öncelikle bebeği bu gibi durumlarda acile değil de çocuk dr. götür zaten emmemesi ve kusması boğaz ağrısını belirtisidir . ayrıca dr eve yollamış ilaç verdimi bilmiyorum vermiş olmalı yinede boğaz iltihabı asla ihmale gelmez . çocuğu bir çocuk dr götür sonra sen yine de baksınlar kızarıklık geçti mi .

Back
X