- Konu Sahibi Denizdekikum
-
Kreş için küçük ancak oyun gruplarına katılabilirsiniz.Ya kızlar o kadar sıkkın ki canım kızım çok hiperaktif çok yaramaz hiç yerinde durmuyor ama çizgi film açtığın zaman yerinden kalkmaz pek yemek yemiyor suan 19 aylık 11 kilo 87 cm. Misafirlige gittiğim zaman durmuyor geçen yan komşuya gittik kadının evi dubleks sen git ben 2 dakika su içmeye gitmemi fırsat bil yukarı çık güzel dolapları boşalt kızamadim ama kadın sinirlendi hissettim bende olsam bende sinirlenirdim hak veriyorum herkes yok kızın çok yaramaz hiç yerinde durmuyor falan diyor bu lafı bu aralar çok duyuyorum. Benim kızım da herkes gibi çocuk yani farkı ne bütün çocuklar yaramazdir sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki vurasım geliyor ama sadece bagirabiliyorum bıktım artık kızımı herkesten her şeyden çok seviyorum ama bu laflar insanı çocuğundan sogutur valla birine patlicam bir gün hem cagiriyorsunuz hem laf yapıyorsunuz diye. Birde bana akıl verin 18 ay bebekler için kreş uygun mudur kızım herkesle her şeyini paylaşmaz Hayır annecim paylaşmak çok güzel bir şey diyorum yok ağlıyor kendini yerlere atıyor kreş e yollasam acaba fayda görür muyum emzik kullanıyor ne zaman ve nasıl birakmaliyim ayağımda sallayarak uyuyor nasıl uyku düzeni olusturmaliyim kafama taktigim o kadar soru var ki bunaldım artık dayanamıyorum
Kitapları yirtiyor kalemleri yiyor çok denedim birlikte bir şeyler yapmak evde oyun hamuru yaptım koydum şekiller koydum aldı isirmaya başladı kuru boya aldım onlarida aldı yemeye başladı ben artık birlikte bir şeyler yapmak istiyorumResimleri 3 boyutlu kitaplar var .Tahta basit yapbozlar var ,bolca boya kalemi kağıt alın .Hikaye kitabı alın okuyun ona Sonrada ona verin sıra sende diye çok güzel uyduruyolar.Çok yaramazsa misafirliği unutun diycem kendinede bişey olabilir.
Kitapları yirtiyor kalemleri yiyor çok denedim birlikte bir şeyler yapmak evde oyun hamuru yaptım koydum şekiller koydum aldı isirmaya başladı kuru boya aldım onlarida aldı yemeye başladı ben artık birlikte bir şeyler yapmak istiyorum
Tabi ki cagrilmadigim yere gitmem ev sever insanım evimde daha rahatım. Şu içtim tabiki oda dolaşıyor du kızım böyle tüfek gibi sanki tetikte ben onu gözümden sakinirken asla ve asla ondan yorulup ne halin varsa gör şeklinde salmam o uyuduğu zaman bende uyuyorum böylelikle dinlenmiş oluyorum. Bende kızımın üstüne çok titredim her anne titrer diye düşünüyorum canım.İnanin hic ahkam kesmek istemiyorum direk Adem Gunes diyorum sizin iletisiminiz nasilbilmem ama...
İlk 3 ay sinirsiz guven verin bebeklere ger agladiginda fisek gibi kosardim millet hik dedirtmiyorsun cocuga aglamasi da gerek dedi millete cemkirdim aglatmadim.
3-6 ay yine ayni sekilde cok sevfkatli darandim tepeme cikti ama sonra sakinledi
dimdi 7 aylik Massallah gayet iyi
bunu su yuzden anlatiyorum ilk bebeklik caginda sevgi ve guvene doyan cocukta 2 yas sendromu yahut yaramazlik hircinlik olmuyormus.
yaramazlik da kesfetmekle ayri seyler.
birde siz su icene kadar nasil cikmis? cidden su mu ictiniz yoksa yorulup pesini mi biraktiniz
ya xamasir doktuyse sorun yok geri telafi edilebilir bisey
komsulariniz cagiriyor mu sizi buda. onemli
Tabi ki cagrilmadigim yere gitmem ev sever insanım evimde daha rahatım. Şu içtim tabiki oda dolaşıyor du kızım böyle tüfek gibi sanki tetikte ben onu gözümden sakinirken asla ve asla ondan yorulup ne halin varsa gör şeklinde salmam o uyuduğu zaman bende uyuyorum böylelikle dinlenmiş oluyorum. Bende kızımın üstüne çok titredim her anne titrer diye düşünüyorum canım.
Her çocuk yaramaz değildir, ayrıca bağırır veya vurursan iyice ters teper o da sana bağırır o da vurmayı öğrenir bıkmadan yapma de defalarca eğer bir kere izin verirsen olmuyor o açığı hissediyor benimde 25 aylık bir kızım var aynı şeyi defalarca yapıyor hayır dediğim halde tamam yapmıcam diyor arkamı dönüyorım yine yapıyor ve ben bağırmadan yapma diyorum vazgeçiyor sonra gel seninle kitap okuyalım oyun oynayalım diyorum dikkati dağılıyor valla annelik bana sabrı öğretti hiç sabırlı bir insan değildimYa kızlar o kadar sıkkın ki canım kızım çok hiperaktif çok yaramaz hiç yerinde durmuyor ama çizgi film açtığın zaman yerinden kalkmaz pek yemek yemiyor suan 19 aylık 11 kilo 87 cm. Misafirlige gittiğim zaman durmuyor geçen yan komşuya gittik kadının evi dubleks sen git ben 2 dakika su içmeye gitmemi fırsat bil yukarı çık güzel dolapları boşalt kızamadim ama kadın sinirlendi hissettim bende olsam bende sinirlenirdim hak veriyorum herkes yok kızın çok yaramaz hiç yerinde durmuyor falan diyor bu lafı bu aralar çok duyuyorum. Benim kızım da herkes gibi çocuk yani farkı ne bütün çocuklar yaramazdir sinirleniyorum o kadar sinirleniyorum ki vurasım geliyor ama sadece bagirabiliyorum bıktım artık kızımı herkesten her şeyden çok seviyorum ama bu laflar insanı çocuğundan sogutur valla birine patlicam bir gün hem cagiriyorsunuz hem laf yapıyorsunuz diye. Birde bana akıl verin 18 ay bebekler için kreş uygun mudur kızım herkesle her şeyini paylaşmaz Hayır annecim paylaşmak çok güzel bir şey diyorum yok ağlıyor kendini yerlere atıyor kreş e yollasam acaba fayda görür muyum emzik kullanıyor ne zaman ve nasıl birakmaliyim ayağımda sallayarak uyuyor nasıl uyku düzeni olusturmaliyim kafama taktigim o kadar soru var ki bunaldım artık dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?