MERHABA SEVGİLİ ANNELER.16AYINI DOLDURMUŞ BİR KIZIM VAR,HALA ANNE SÜTÜ ALMAKLA BİRLİKDE BEN SİZE GÜN İÇERİSİNDEKİ BESLENME ŞEKLİNİ ANLATICAM.14 KİLO 86CM CİVARINDAYDIK SON GİTTİĞİMİZDE DOKTORUMUZA.
KAHVALTI:1YUMURTA,PEYNİR,İNCE 1 DİLİM EKMEK,DOMATES YANINDA SÜT
ARA:1PORSİYON MEYVE
ÖĞLEN:ÇOĞU ZAMAN SADECE 1KASE YOĞURT veya 1KASE ÇORBA ve UYKU SAATİ.
KALKINCA KUŞLUK:MEYVE veya BEN KAHVEMİ İÇERKEN ONADA ORGANİK KUŞBURNU ÇAYI YAPIYORUM.
AKŞAM:SEBZE YEMEĞİ ve YOĞURT
YATMADAN(GEÇ YATIYORUZ):1BİBERON DOLUSU SÜT.
BESLENME ŞEKLİMİZ BÖYLE,BAŞKA BEBEKLER GİBİ NE MUHALLEBİ,NE FAZLA EKMEK,NE TATLI NE TUZLU YİYOR TABİ SÜREKLİDE EMİYOR.DOKTORUMUZ ANNE SÜTÜNDEN ALDIĞINI SÖYLÜYOR.18.AYINDA KESİCEM NASİPSE,ÇEVRE BASKISINDAN NEFRET EDİYORUM,HERKES KİLOLU DEDİKÇE MORELİM BOZULUYOR,AĞLAMAKLI OLUYORUM.BABAMIZDA KİLOLU,BABA TARAFIMIZDA ÖYLE GENETİK BİŞEY OLMASINDAN KORKUYORUM.ÇOCUĞU İŞTAHLİ,YEMEK YEMEYİ SEVİYOR,SİZCE FAZLA VERDİĞİM BİŞEY VARMI?SİZLER NELER YEDİRİYORSUNUZ?TECRÜBELİ ANNELER BEKLİYORUM,
gerçektenmii??aslında yedirsem daha ister ama bn vermiyorum,drumuzda verme diyor,ama her öğün snrası mutlaka emiyorr,ilk 6ayda bile çok tombişti,sadece ane sütü aldığı halde,drumuz sütün çok yağlı diyor,bırakınca vericek diyor.bakalım inş.kızınız bence çok az yiyor,demek ki sütünüz iyi beslemiş.yoksa bu sebslenmeyle bence bu kiloya ulaşması imkansız.çok da tatlı,maşallah.
ben sanırım senin kızından daha şişmandım
şimdi 45 kiloyum, tedaviyle bu kiloya zor çıktım 38 kilodan (yaşım 22 boyum 163) yani devam eder hep böyle kalır gibi düşünme, zaten doktora da gidiyorsunuzdur, anormal bir durum olsa elbet uyarırlardı
canım ya okadar tatlı ki kızın maşallah
hiç öyle düşünme,abur cubur vermeden beslemeye devam
arkadaşların dediği gibi fazla verdiğin bişey yok,kilosu anne sütündendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?