Bebek Beslenmesi Kızım itirazsız besleniyor ama çok endişeliyim!

• Konu Sahibi Konu Sahibi zasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım yedikleri gayet normal bence, ama toplu olmasının nedeni genetik olabilir, eğer sen veeşin de yapılıysanız normal bence. benim de oğlum var 15 aylık 9.5 kg. oldukça minyon ben de kilo alsın istiyorum :)
:)canım evet babamız tombik,kızımızda ona benziyor,korkumda babası gibi olması:)ama napalım sağlık olsun:)bence hiç isteme kilo alçasını bebekken iyi görünebilirde daha sonrası malesef kötü.Allah bağışlasın yavrunuzu.
oyy cok tatlı masallah ya cnm benım eltımın oglu var 1 yas muayenesıne beraber gıttık tam 14 kılo 88 cm dı okadar tokmak ve tatlı kı tam ısırmalık ama bogazı çok guzel

bak cnm buda kuzumun 11 aylık resmı tokmagım benım

evet cnm benim kzıında iştahı iyi maşşallah,sorun yaşamıyoruz beslenmesinde ama işte kız çocuğu ince yapılı olsun istiyor anneler.oğlunazada maşşallah çok şeker,Allah bağışlasın,şansıda kendi gibi güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…