- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi indira gandhi
Sorsan hangimiz isterdik? Bizi önemseyen ebeveynler oldu mu peki? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir Pedagog konuşabilirsiniz.Ama bence daha çok küçük.böyle tepki de verebilir.Benim öğretmen arkadaşımın bir kızı vardı.tek çocuktu.Beşinci sınıftayken arkadaşım çocuk düşündü.şiddetle karşı çıktı.Onlarda vazgeçti.boyle durumlar ilerki yaslarda da olabilir.Bana kalsaydı ki olmadı benim ikinci çocuğum ben yapardım.Benim komşu da arayanlara yaş bırakmadan üç çocuk yaptı.Uzmanlarda cocuklarin arasindaki en iyi yaş farkının 2,5:-3:yas oldugunu soyluyorar canım.bencede doğrusu bu.Kızıma danışmadım kesinlikle. Mutlaka ikinci bebek için uğraşacağım tabii ki. Kızımın yanında kardeş konusu açıldığında verdiği tepkileri gözlemliyoruz, bu derece tepki vermesini normal karşılamıyoruz, aynı durumu yaşayan varsa nasıl atlattılar bunu öğrenmek istedim.
Kızımda sizle aynı durumda, küçükken asla kardeş istemedi, okula başladı yine fikri değişmedi, 22 yaşında ve pişman değil.Kardeş sorusunu küçükken ailemde benimle konuşmuştu. Bende çok karşı çıkardım. Kardeşim yok ve 24 yaşımdayım şimdi herhangi bir pişmanlığım yok. Memnunum.
Kızınız henüz baya küçük yalnız bilemedim orasını.