kızım(kedim) ve eşim

Missly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
87
58
88
merhaba hanımlar,
bu benim ilk konum ve işin içinden çıkamadığım için artık sizden akıl almaya geldim. Benim sorunum eşim ve kedimle ilgili. Dişi ve dünya tatlısı bir kedim var. henüz 1 haftalıkken sokakta çocukların elinden almıştım. o zamanlar bekardım ve ailemin tüm karşı çıkışlarına rağmen büyüttüm. 8 ay önce evlendim ve eşim kedimden çok korkuyor. İlk zamanlar alışır sanmıştım ama 8 aydır her gün kedi yüzünden kavga halindeyiz. Evliliğim bu yüzden bitme noktasına geldi. O da seviyor biliyorum ama korkusu sevgisinin önüne geçiyor. İnternetteki sahiplendirme sitelerinden birine ilan vermiştim ama ne yazık ki kimse dönmedi. Şu an hamileyim ve eşim bundan güç alarak iyice baskı yapmaya başladı. Gerekirse sokağa bırak diyor ama onun sokakta kaldığını düşününce bile kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi bekliyorum.

Bakın böyle yöntemler var. Videonun altında başka yöntem videoları da var. İkna edin bakalım düzelecek mi yapınca.

Çok acımasızca.
Petshopa ücretsiz verseniz olmaz mı?
Hiç hayvan beslemedim ama eğer beslediğim bi hayvanım olsaydı onu istemeyen biriyle olmazdım.
Eşimle tanıştığımda evime bir arkadaşımın yanında gelmişti. O gün kedimi kucaklayıp sevmişti. O zaman içim inanılmaz ısındı ona karşı. Kedi sevmeseydi aşık olamazdım sanırım.

8 ayda alışırdı o korkmak değil istememek bence
Benim de kedim var
1 an bile düşünemem başkasına vermeyi
Bilmiyorum belki de benimle tartışmamak için seviyorum ama korkuyorum diyo olabilir. Ama ani kedi hareketlerinden korktuğuna çok kez şahit oldum.

Herkes eşinizi topa tutmuş ama orası onun da yaşam alanı istemiyor olabilir ki seviyor biliyorum diyorsunuz art niyetli hayvanlara kötü davranan biri değil demek ki..barınağa falan götürseniz olmaz mi..
Hayatınızda bir kere bile hatvan barınağı gormediniz degil mi?

hayvanseverler kizacak ama bende butun hayvanlardan nerdeyse korkuyorum.kuş balik tarzi olsa olur du ama kedi kopek cok korkarim.evlenmedem once konusmamis miydiniz bu konuyu.o zaman ne diyordu
evlenmeden önce kedim daha küçüktü ve eşim de alışabileceğini sanıyordu uzaktan uzaktan seviyordu. Ama aynı evde yaşamaya başlayınca ve kedimin birkaç kere onu taciz etmesi nedeniyle işler değişti.

Back
X