- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Valla bravo, böyle çirkin bi mesaja nasıl da saygılı bir cevap vermişsiniz.ben olsam çoktan banlanmıştım :)Su uslup ve cehalete ne cevap vereyim yahu? Hadi ucundan yazayim.. siz her gordugunuz yesillige yayildiginiz icin oralarin “doga” olduguna inaniyorsunuz ama degil iste.. kaldi ki Hindistan da yasamiyorsaniz hayvanlarin dogal ortamlarinin sokak olmadigini da bilirsiniz.. sokaklarda dogmalari onlarin sokak hayvani olmasini gerektirmiyor, keza siz de ciplak geldiniz dunyaya ama bu ciplak gezmenizi gerektirmiyor aynen bunun gibi :) hicbir medeni ulkede “sokak hayvani” diye bir kavram yoktur.. medeniyet onlara barinma yeri saglar zaten.. sokaklarda tecavuze ugramalari, arabayla ezilmeleri an meselesi cunku, bu yuzden sizin “doga” dediginiz onlara cehennem..
Kedilerimi hic tras ettirmedim zira neredeyse her ay asgari ucretin yarisi kadar harcama yapiyorum asilarina, vitaminlerine.. sokakta copten yedikleriyle zehirlenmeyi tercih ederlerdi gerci sizin mantiginiza gore.. hayir yani hayvanlarin yerinin sokak oldugunu iddia eden birinin bizlerin vicdanini sorgulamasi da biraz sey.. amacimiz da konu sahibinin kedisine ev bulmak degil, verilmemesini saglamak.. gerci kime ne anlatiyorum![]()
Gerçek hayvan dostları böyle oluyorsa demek ki