Davranış Bozuklukları kizim kendi uyumuyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ardatuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
96
9
36
Belçika
arkadaslar benim 17 aylik kizim var benimle yatiyor onu kendi yatagina alistiramadim bi turlu
benimle bile uykuya zor daliyo uyudugu anda biraz oynatayim yerinden hemen uyaniyo.tahta yatagi vardi onun sesinden anliyo diye
bez yatak aldim ama onda bile yatmiyo.kendi uyumasi icin neler yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.
babasindan dolayida yatagina atik aglatamiyorum o yokken denemeyi dusunuyorum ama baska onerisi olan varsa yardimci olsun lutfen.

kızım 5 basında hala kendi yatagında yatmıyor. senin ki kadarken bizde yerini degiştirdiğimizde uyanıyordu. şimdi uyanmıyor uyuyunca yatagına koyuyoruz ama gecenin bir saatinde tekrara yanımıza geliyor. bastan yanımıza alıstırmamak gerekiyor. çok zor bir durum. heralde okula gidince ayrılacak onunla beraber onun yatagında yatın uyuyunca yanından kalk gece aglayınca yanına gitmemek gerekiyormus. kapıdan konusup geri yatmasını sağlıyacakmışsınız. allah kolaylık versin hepimize.

super dadı diye bi program vardı baya yararlı bi program google dan arat bi izle bence canım faydalı olucaktır

Back
X