- 21 Nisan 2017
- 42
- 54
- 88
- Konu Sahibi minikayzam
Benim oglum da sadece saç kurutma makinesi sesiyle susuyordu hatta uyuyordu öyle... Biraz uzağında dursun ama makine radyasyon yayiyor demişlerdi. Geçmiş olsun çabuk atlatirsiniz inşallah. ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biogai kullandim etkisi 10 gun sonra basliyor...hafifletmisti ...zor bi surec .6 aylik olduk yeni yeni duzelmeye basladi.allah yardimciniz olsunmerhaba bilgili anneler kizim 2 bucuk aylik ve infantil kolik piyasadaki tum gaz damlalari ni kullandik fakat fayda.etmedi ne gece ne gunduz uykumuz var 24 saat içinde uyudugu.sadece 3-4 saattir hep ikinma hep aglamayla uyaniyor doktorumun tavsiyesiyle gece 10 cc rezene veriyorum milupanin oda fayda etmedi sizler nasıl atlattiniz evde zombi gibi geziyorum
merhaba bilgili anneler kizim 2 bucuk aylik ve infantil kolik piyasadaki tum gaz damlalari ni kullandik fakat fayda.etmedi ne gece ne gunduz uykumuz var 24 saat içinde uyudugu.sadece 3-4 saattir hep ikinma hep aglamayla uyaniyor doktorumun tavsiyesiyle gece 10 cc rezene veriyorum milupanin oda fayda etmedi sizler nasıl atlattiniz evde zombi gibi geziyorum
ay onuda denedik canim ya off offf damla olarakda hepsini denedim yok ya
yaklasik 15 gun kullandim daha beter oldu hep aglama nobetindeyizNe kadar süre kullandın? Hemen fayda etmiyor çünkü.
yaklasik 15 gun kullandim daha beter oldu hep aglama nobetindeyiz
Öncelikle ne mutlu size, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Ben de yaklaşık 1 yıl önce aynı dertlerden muzdariptim. Yazınızı görünce bebeğimin 11,5 saat hiç uyumadığını ve 4 kişi nöbetleşe bebeği omzumuzda sallayarak sakinleştirmeye çabaladığımız günler geldi aklıma. Şimdi yaptığım herşeyi sırasıyla size yazacağım:merhaba bilgili anneler kizim 2 bucuk aylik ve infantil kolik piyasadaki tum gaz damlalari ni kullandik fakat fayda.etmedi ne gece ne gunduz uykumuz var 24 saat içinde uyudugu.sadece 3-4 saattir hep ikinma hep aglamayla uyaniyor doktorumun tavsiyesiyle gece 10 cc rezene veriyorum milupanin oda fayda etmedi sizler nasıl atlattiniz evde zombi gibi geziyorum
dediklerinizin hemen hemen hepsini yapıyorum ama malesef hic fayda goremedim bende sizin gibiyim suan bugun 3 aylik oldik ama ahh ahh 3 ay bana 3 sene geldi cok sukur saglikli elhamdulillah demekten baska carem yokÖncelikle ne mutlu size, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Ben de yaklaşık 1 yıl önce aynı dertlerden muzdariptim. Yazınızı görünce bebeğimin 11,5 saat hiç uyumadığını ve 4 kişi nöbetleşe bebeği omzumuzda sallayarak sakinleştirmeye çabaladığımız günler geldi aklıma. Şimdi yaptığım herşeyi sırasıyla size yazacağım:
1- Ayaklarını sıcak tutun, muhakkak çorap giydirin.
2- Ayaklarının altına acı elma yağı sürün birer damla.
3- Bio gaia damla edinin.
4- Sab simplex kulanın.
5-Metsil de varmış acaba onu mu deneseniz diye değerlendirin.
6-Yemeklerinize kimyon ekleyin.
7-Papatya, rezene gibi çaylar tüketin.
8- Buzuki Orhanın kolik cd si dinletin.
9- Fön makinası sesi belki işe yarar
10- Bebeğinizi sallayın.
11-Olmadı çingene beşiği kurun
Bütün bunların faydası oldu mu peki? Aslında hiçbirinin faydasını göremedim.
40'ı çıkınca geçer dediler, sabırsızlıkla bekledim geçmedi, 3 ay sonra geçer dediler geçmedi, 6 ay oldu eh işte bişeyler sanki düzelmeye başladı gibi. Ancak ben şunu anladım. Kolik bebek annesi olmak oldukça yorucu, hayalleriniz ile gerçeğin çatışması. Ruhen ve bedenen gerçekten oldukça zor bir süreç.
Peki ne zaman birşeyler yoluna girmeye başladı, bebeğim yavaş yavaş hareketlendikçe ayaklarını kendisi oynatıp sağa sola dönmeler artınca, emeklemeye çabaladıkça. Bu durum da yaklaşık 7-8 ayları buldu. Hiç üzülmeyin, unutmayın ki geçici bir durum. Okumadığım makale ve kitap kalmamıştı o dönem onu dene bunu dene derken bir bakmışsınız bebişiniz büyümüş ve herşey rayına girmiş.
Hal böyleyken aslında bebeğiniz ile bol bol anı biriktirmek en güzeli, her anının tadını çıkarmak...
Bebeğinizle size sakin, huzurlu günler dilerim.