Çocuk Hastalıkları kızım kusuyor ve yüzünde mor lekeler oluyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zehrakca

DERENİM BAL KIZIM
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
2 yaşında bir kızım var,midesi çok hassas,her kötü koku duyduğunda, her soğuk algınlığı geçirdiğinde hatta ağladığında bile kusuyor.kustuktan sonra yüzününün değişik yerlerinde bazen göz altı ,bazen yanaklarında ,bazen dudak üstünde mor benekler oluşuyor 1-2 gün sonra da bu lekeler hafifleyip geçiyor,araştırdım hiçbir sonuca ulaşamadım,doktora sormadan sizlere bir danışmak istedim buna benzer birşey yaşayan var mı ya da bu bir hastalık belirtisi mi?

canım korkutmak ıstemem ama benım bıldıgım kalbı delık yanı ufurum olan cocuklarda aqladıqında ve yorulduklarında dudaklarında morarmalar oluyo doktora qotur en ıyısı zaman kaybetmeden ıns bıseysı yokdur kızının allah sana babasına baqıslasın op benım ıcın

ay kıyamam ben ona annesi,
yok yok sadece çok zorlanarak tazzikli ve şiddetli kustuğu için öyle oluyor,
ne zor kusmak,benim bir kızım aynı böyle kusardı işte,geçti o günler hamdolsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…