- Konu Sahibi fairylove23
-
Ne bicim bi yorumdur. Dikkate bile almammm
kusura bakmayın,ben bunu anlayamıyorum.
nasıl ya, 16 aylık çocuğu gece yatısına göndermek nasıl uygun bir fikir olabilir, anlayamıyorum.
nasıl daha uygun bir çözüm bulunamaz.
aklınız mı çalışmıyor, yoksa çok çok çok çok zor durumda mısınız?
Geçen sene yol parası bile kabul etmedi kv. Mümkün değil para almaz. Ha deyince de bakici bulunmuyor ki. Hem bakacak iyi biri varken niye ele teslim edeyim de gozum arkada kalsin. Benimki sadece fikirdi. Hem o sıkılmasın hem biz diye.Ne olursa olsun birakmam cocugumu.
Bakici tutun ya da krese verin. Olmadi kv nize para verin kadin bakmak zorunda degil her gun disari cikmak onu zorluyor olabilir ama karsiliginda para kazanmak belki bu duruma katlanmasina vesile olur.
Merhabalar. 16 aylik bi kizim var. 2. Donem kayinvalide bakacak. Gecen sene de o bakti ama o zaman kucuktu tabi kizim. O nedenle bize geldi hep. Ama soylendi de tabi. Evi uzak dolmusla gidip geliyordu. Sabah erkenden sogukta evden cikmak falan zor geldi tabi her gun. Bu donem pazartesi sabah kizi onun evine biraksam. Sali okul cikisi alsam nasil olur diye dusundum. Carsamba bos. Perşembe cuma o bize gelir. Böylece yuku hafifler diyorum. Ama korkularim da var. Dayanabilir miyim bi de bendwn uzaklasir mi kizim . Evi de sobali. Gerci cok iyi bakar bundan suphem yok. Bana akil verin nolur.
Ne bicim bi yorumdur. Dikkate bile almammm
Hahah cok komiksin.fark ettim, "tabi ne olacak, bir günden bir şey olmaz" diyen arkadaşları beğenmişsin bol bol :)
ben de diyeyim de beğen ne olursun.
ne olacak arkadaşım şimdi bir gece kalır, seneye 2 gece kalır,... kısmetse 8 yaşında kayınvalideye temelli verirsin.
Hahah cok komiksin.
Bilmiyorum yaa geceleri sorun cikaran bi bebek degil zaten. Kvye soylesem hemen tabi kizim der. Ama aklim orada kalir gibime de geliyor. Kafam karisti.Benimki de 16 aylık. Kendi evinde bakılması gerektiğini düşünüyorum. Gece yatisi da hiç olmaz.
Geçen sene yol parası bile kabul etmedi kv. Mümkün değil para almaz. Ha deyince de bakici bulunmuyor ki. Hem bakacak iyi biri varken niye ele teslim edeyim de gozum arkada kalsin. Benimki sadece fikirdi. Hem o sıkılmasın hem biz diye.
Aynen biyle düşünüyorum. Tv izlediklerim beni bakicilardan soguttu. Tabi herkes ayni olacak diye bi kural yok krese de veremem daha coook kucuk. Bu donem boyle idare edip yazin ona yakin ev tutacagiz .Yaa niye korkuyorsun kii haftada bir gece kalsa nolur bir hafta kalsa nolur.
Kaldığı insan babaannesi sizinle anlasamiyor olsa bile cocugunuza gözü gibi bakacaktir eminim.
KK da acilan KV konuları insanı yeminle bezdiriyor.
Annene biraksanda mı aynı korkuyu yasayacaktin!!!
O senin çocuğun onu sen doğurdun senden ne kopar ne seni unutur ne de başka bir şey olur.
Bakıcı tut diyenlere de şaşırıyorum kendi kanı canı varken hiç tanımadığın birisine 16 aylık bir çocuğu bırakmak mantıklı gelmiyor.
Benimki de sorun çıkarmaz ama ben bırakmazdım. 4 yasindaki kızım da gün içinde anneannesine , babaannesine gider ama kalmaz. 7 yaşından sonra kalmak isterse bırakırım. Bu bağımlı yetiştirmek değil, olması gereken diye düşünüyorum.Bilmiyorum yaa geceleri sorun cikaran bi bebek degil zaten. Kvye soylesem hemen tabi kizim der. Ama aklim orada kalir gibime de geliyor. Kafam karisti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?