kizim kv de haftada bir gece kalsa...

Bazılarının ne kıymetli çocuğu varmış hayret yani.Kaldığı insan babaannesi bu çocuğun dikkatinizi çekerim.Karşı komşu fatma teyze değil.Anne baba sevgisi ayrı bir şey,akraba sevgisi ayrı bir şey.Çocuğunuz uzaklaşmaz sizden korkmayın.Hangi çocuk annesinin yerine babaannesini koyar.Biri başka öteki başka.Bırakın kalsın,aile ilişkileride kuvvetlenir çocuğun.O cam fanusta büyüyenleride görüyoruz,bu devirin çocukları akrabalarına bayramda bile ite kaka zorla gidiyorlar.Çocuğunuzu bu şekilde yetiştirmeyin.

Bir geceden birşey olmaz sonuçta yabancı değil babanesi çok da iyi bakar kv haklı sabah akşam yollar yorar zor olur.. Çok sıkıntı yapıyor saniz sizde kalın bir gece çocukla beraber. O zaman hiçbir endişe sıkıntı olmaz :)

Bırak bence alışsın başka yerlerde kalmaya dah bağımsız yetişir hem. Alt tarafı bir gece. Biraz büyüsün kreşe de verirsin kaynanan kurtulur böylece. :)

Iyi de çocuğun düzeni ne olacak iki gün bir evde iki gün bir evde bakılacak ayaklanmış Kv nin evi çocuğa göre düzenlenmiş mi sivri köşesi sobası vs

Madem öyle sen de kal o gece ertesi sabah ordan işe git akşam da al evine gel

16 aylıkken oğlumun bakıcısı işi bıraktı yeni birine alışması zor olur düzeni bozulur deyip işimi bıraktım ağlaya ağlaya

Kvde evden çıkmasın diye gece orada kalacak ve iki gün bir gece anne babadan ayrı kalacak bence olmaz benim şartlarımda bu durum kabul edilemez gibi

Genelde paralel düşünürüz sizinle

Ama bırakma diyenlerden biri de benim

Zorunda olsa bıraksın tabii ama sırf Kv söylenmesin diye 16 aylık çocuk ev ortamından ayrılmamalı bence anne babasız bir gece ağır gelir ona

En azından konu sahibi de orada kalmalı ki çocuk o eve tepki duymasın beni buraya bırakıp gittiler demesin

Bunu bağımlılık olarak görmüyorum. Her çocuğun kendi evi ve düzeninde büyümeye hakkı var diye düşünüyorum. Anne çalışmasın da demiyorum. Kimseyi görmesin, sosyallesmesin de demiyorum. Sapla samanı karıştırmamak lazim

KV sende neden kalmıyor kp mi var . tabi herkesin kendi düzeni oluyor ama haftada bir gece demissiniz sizde kalabilir..

Ama çocuğa Kv bakmasın demedik ki

Anneme bırakayım dese de olmaz derdim

Zira konu anneanne babaanne bakıcı değil henüz 16 aylık bir çocuğun en az 36 saat anne babasını ve evini görmemesi

Hastalık olur şehir dışı vs gerekir bir sefer bırakılır ama bir dönem böyle olur mu diyor konu sahibi

Ben de düzen diyorum çocuğun kendini bir alanda güvende hissedip kendini geliştirmesi diyorum anne baba ilgi ve sevgisi diyorum

Çok çaresizse de o da gîtsin gece orada kalsın diyorum

Bilmiyorum yaa geceleri sorun cikaran bi bebek degil zaten. Kvye soylesem hemen tabi kizim der. Ama aklim orada kalir gibime de geliyor. Kafam karisti.
16 aylık bir bebek evinden ayrı kalır mı ? Çocuğun güven duygusu zedelenir. Bir yere ait olduğunu hissetmek ister. Hiç doğru bulmadım.

Bırak tabi hiçbir şey olmaz.. kadın haklı sürekli mesai gibi size gelip bakmak zorunda değil.. o yaşta zaten seni aramaz.. sütten kesmiş miydin

kv sizde kalamaz mi?
hem yavru evden ayrilmamis olur hemde kadincagiz sogukta ayazda bi gecede olsa gidip gelmez.

Biz de kaldık çocukken babannede hem de haftalarca aylarca..beni de götür diye aglardim arkasından,kiyamazdi rahmetli nurlar içinde yatsın..keşke hayatta olaydı da ben de emanet edeydim kızımı ona..ne annemi unuttum ne de psikolojim bozuldu..geçirdiğim muhteşem çocukluk da cabası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…