kızım meme emmek istemiyor:( acaba bırakıyormu?

aman diretme hem bebek sinir oluyo hem kendin sinirlenirsin.uykuya dalarken ver,o zaman kesin emer.geceleri kalmıosa kaldır emzir,sabah uyanır uyanmaz emzir.çalışıyosun heralde evde değilsin,biberon mu veriyosun?ahh ah o biberonlar en büyük düşmanımız.kaşıkla verin biraz,daha küçükse bebegin.unutturun biberonu eger veriyosanız.

kızım 17 aylık oldu şükür hala emiyo 2 yasına kadarda emziricem. benim kızım emzik ve biberon almadı hiç ayrıca çalışmıyorum. sanırım her bebek yaşıyo bu süreci. kuzeninimin oglu 6 aylık şimdi aynı sıkıntıyı o da yaşıyo. maalesef herkes galip çıkamıyo bu savaştan birkaç arkadaşımın bebegi bıraktı emmeyi daha 6 ay olmadan. inşallah kimseninki bırakmaz emer bebekler bol bol. annelerinde sütleri bol olur inşallahhhhhopuyorumnanaktan

bu sorun bizdede oldu bir süre 4 aylık felandı oğlum ayakda hoplay zıplaya emzirdim bende unutmasın diye çalıştığım için biberon veriyordum ama biberonu hiç sevmedi sıpam hep zorla emdi şimdide biberonu hiç emmiyor sütüü bardaktan içiyor ve hala emiyor 9 gün sonra 18 aylık olacak ama bu sefer bni yıldırdı bıraksa bıraktıracağım ama meme aşığı birde ıssırmasa işi bitince istediği kadar emsinn ama artık dayanamıyorum ıssırıklara

merhaba benim kızımda 4,5 aylık.2,470 gr doğdu. dediğiniz gibi çpk küçük dediler bende sizin gibi gaza geldim mama vermeye başladım. şimdi etti ediyorum bir türlü emziremiyorum.almıyor. aç bırakıyorum açıkırsa alır diye ama nafile. bir fikri olan varsa lütfen yardım edin. kızım anne sütü almıyor diye çok üzülüyorum.

merhaba benim kızımda 4,5 aylık.2,470 gr doğdu. dediğiniz gibi çpk küçük dediler bende sizin gibi gaza geldim mama vermeye başladım. şimdi etti ediyorum bir türlü emziremiyorum.almıyor. aç bırakıyorum açıkırsa alır diye ama nafile. bir fikri olan varsa lütfen yardım edin. kızım anne sütü almıyor diye çok üzülüyorum.

canım ayakda emzir hoplata zıplata o zaman alıyorlar uykuda emzir ne bileyim hiç başarılı olamazsa en azından sağda ver düzenli olarak sağarsan azalmaz inşallah sütünde birde mama verdiğin biberonun ağzından çok akıyorsa bebek ona alışır aventin 1 numaralı biberonundan al meme ucu 1 numara çok az geliyo belki onla aldıksan sonra emer

Back
X