kızım mı ablam mı??

Aile ilişkileri önemli, hele ablam benim için çok değerli.
Ama öncelikli olarak çocuğumun gösterisine katılır hemen peşine rotayı ablama çevirirdim ben olsam.
Bebeğimin uyku saatini ayarlamaya çalışırdım,çok zor bir bebek değilse sorun olmayacaktır

Böyle bir durumda çocuğun okulunu bırakıp giderseniz kendini değersiz hisseder. Bir de bu yerleşir muhtemelen öyle gider zor kirarsin bunu.

Diğer yandan kızının musameresine katıldıktan sonra bunu sürekli dillendirip bak senin için yaptık vs diye sürekli anlatayın. Kızın musameresi vardı ona katıldık sonra geldik olay bu yani

kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Kızınız bence

Tabii ki öncelikle kızın.Ablan bunu anlamak zorunda çünkü kendisi de kızı için sizi görmekten vazgeçiyor.
Salı günü gösteriye katılıp ertesi gün uçakla gidebilirsiniz.Veya bebeği haftasonu annenlerle yollayıp sonradan kızınla otobüsle gidebilirsin.Gitme işinden tamamen vazgeçip seneye ugun zamanda gidebilirsin.

Okumadan önce ablanın düğünü filan var sanmıştım.Bu çok keyfi bir ziyaret,çocuğun hevesini kırmana hiç değmez.

Bir iki gün ona bir iki gün diğerine ayıramazmısn

bu konuda tereddut yasaman bıle sasırtıcı
tabıkı kızın

Ailem ile teyze ziyareti mi yoksa hazırladığım bir gösteriyi annemin izlemesi mi derseniz,kesinlikle gösteri derim :)

tabi ki kızınız. ablanızın bir sonra ki yıl ya da başka zaman görme şansın var ama kızının anasınıfı gösterisi bir daha olamayacak. ve çocuklar böyle şeyleri çok önemser.

Back
X