Hiç öyle bir yaklaşımım olmadı ki. Doğum gününde arasalar ya da karne günü ben zaten anlatdım onu aradıklarını kızıma uzatırdım telefonu. Babaannesini ya da halasını kötüleyin en ufak söz sarfetmedim. Hep şunu düşündüm bu insanlar benim için kötü ama kızım için dünya iyisi. Asla kızımın dünyasını yıkmak istemem.Ben KV ile gorusmezken bile çocuğumu gorusturur düm.. Çocukları aranizdaki sorunlara alet etmeyin lütfen
Hiç öyle bir yaklaşımım olmadı ki. Doğum gününde arasalar ya da karne günü ben zaten anlatdım onu aradıklarını kızıma uzatırdım telefonu. Babaannesini ya da halasını kötüleyin en ufak söz sarfetmedim. Hep şunu düşündüm bu insanlar benim için kötü ama kızım için dünya iyisi. Asla kızımın dünyasını yıkmak istemem.
Yanlış birşey yapmıyor sunuzdur muhakkak zaten ufacık çocuk kötülükten ne anlarki anlatsaniz bile. Demek istediğim sonsuza kadar küs kalamazsiniz çocuğa konusmadiginiz gibi şeyler soylerseniz baristiginizda ne diyeceksiniz güven problemi çıkar ortayaHiç öyle bir yaklaşımım olmadı ki. Doğum gününde arasalar ya da karne günü ben zaten anlatdım onu aradıklarını kızıma uzatırdım telefonu. Babaannesini ya da halasını kötüleyin en ufak söz sarfetmedim. Hep şunu düşündüm bu insanlar benim için kötü ama kızım için dünya iyisi. Asla kızımın dünyasını yıkmak istemem.
Kayınvalidem kötü bir anne ve kötü bir kayınvalide. Ama gerçekten iyi bir babaanneydi. Kızımla saatlerce oyun oynar, kitap okur, alışverişe çıkarır... Arkadaş gibi bir ilişkileri vardı anlayacağınız.Sizi ve eşinizi bu denli üzen,yıpratan,canınızı yakan ,huzursuz eden ve yaralayan insanlarla kızınız niye görüşsün???yaaa boşverin gitsin! Kızınızada yavrucugum aramızda bazı problemlerimiz var ondan dolayi der gecersiniz
Benimki daha küçük maalesef. Babaannesinin bana gösterdiği yüzüyle hiç karşılaşmadı ki. Karşılaşmasın da zaten. Ama bizden doyurucu cevaplar gelmeyince bakıcımıza bile sormuş çok özledim onları niye beni aramıyorlar ki diye. Resmen özlem duyuyor yavrum.Kendimden örnek vereyim.. KV ile sürekli sorunlar oldu kavga gürültü mahkemelik dahi olduk ama çocuğum çok sevdiği için sürekli görüşmeye devam ettiler çünkü oğlum küçüktü ama artık büyüdü nasıl bi insan olduğunu gördü artik 5 dk dahi görmek istemiyor herşeyin farkında çünkü
Canım belliki çocuk çok üzülüyor bence bi yolunu bulup konusturBenimki daha küçük maalesef. Babaannesinin bana gösterdiği yüzüyle hiç karşılaşmadı ki. Karşılaşmasın da zaten. Ama bizden doyurucu cevaplar gelmeyince bakıcımıza bile sormuş çok özledim onları niye beni aramıyorlar ki diye. Resmen özlem duyuyor yavrum.
Ama bu durum daha kötü, demekki kayınvalideniz dengesiz, ayarsız,oyuncu, tehlikeli ve iki yüzlü biri çünkü sizlere farklı ,toruna farklı davranıyor,o yüzden asla görüştürme benceKayınvalidem kötü bir anne ve kötü bir kayınvalide. Ama gerçekten iyi bir babaanneydi. Kızımla saatlerce oyun oynar, kitap okur, alışverişe çıkarır... Arkadaş gibi bir ilişkileri vardı anlayacağınız.
Eşim de aynısı söyleyip daha çok sinirleniyor.Kızınızın düşündüğünü koca kaynana ile görümce düşünmemiş. Hadi sizle küsler ama insan yeğenini torunu arar yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?