Kizim neden boyle yapiyor?

Nilay_guzel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
76
33
3
36
Slm,onceden konu acmistim.yine yardima ihtiyacim var.bosanmak uzreyim.bir kizim var,hafta sonlari babasina gonderiyorum,ordan gelince hep agliyor bana gelmek istemiyor.bu hafta sonu yine gitmisti,dun goruntulu aradim,beni gorur gormez ben bizdeyim,babaannesine donup beni oraya gonderme dedi.onceden belirteyim tum gun kizimla mesgul oluyorum,gezmeye apariyorum,hic ilgimi eksik etmem.neden boyle yapiyor anlamiyorum cook uzuluyorum.

Benim kızım da o yaşta eve gelmek istemezdi. Hala gözünün içine bakar babaannesi, kural yok, her istediği yapılıyor. Şımartılıyor, oyuncaklar, oyunlar... Öyle davranması doğal. Babasını da özlüyordur.
Bence sizden 1 geceden fazla ayrı kalmamalı. Daha yaşı da küçük. Haftaiçi bir gün, haftasonu 1 gün de yapabilirsiniz.
Pedagog desteği alıyorsunuzdur umarım. Eski eşinizle de konuşup yetiştirilmesi için ortak karar almalısınız.

Daha cok kucuk
Uzulmenizi anliyorum ama buyuk ihtimalle orada cok simartildigi icin gelmek istemiyordur size
Bosanma asamasinda pedagojik destek aliyor musunuz?
Insallah oyledir.gecici bir seydir.dayanmak cok zor.yok olaylar daha yeni,henuz o asamaya gelmediyimiz icin yardim almadim.anlasilan almam lazim ama

Kıyamam yaa...
Bence sizi sevmemesinden ziyade iki yaş sendromunda. O yaşta çocuklar tam bir küçük ergen oluyorlar. Size karşı böyle ama baba evinde de çok farklı değildir. Sadece size yansıtmadiklari icin kendinize özel saniyorsunuzdur bu tepkileri.
Benim yorumum bu yönde...
Öte yandan evde onu çeken birşey olsa belki sizin eve de koşa koşa gelir. Bir kedi , bir köpek gibi...
Çocuklar kalabalığı severler. Baba evinde bir cümbüş varken anne evi sessiz olunca ister istemez gözü kalabalık evde kalıyordur belki.
Ya da odasını beraber susleseniz...ona özel olsa.
Kumaş ve çubuklardan oyun cadiri-karton ve renkli folyodan mutfak dolabı falan yapsaniz-beraber . Belki evde onu bağlayan birşey olur

Benim kızım da o yaşta eve gelmek istemezdi. Hala gözünün içine bakar babaannesi, kural yok, her istediği yapılıyor. Şımartılıyor, oyuncaklar, oyunlar... Öyle davranması doğal. Babasını da özlüyordur.
Bence sizden 1 geceden fazla ayrı kalmamalı. Daha yaşı da küçük. Haftaiçi bir gün, haftasonu 1 gün de yapabilirsiniz.
Pedagog desteği alıyorsunuzdur umarım. Eski eşinizle de konuşup yetiştirilmesi için ortak karar almalısınız.
Anladim.esimle konusmak mumkunsuz.hic anlamaz,anlamak da istemez.siz de mi bosanmisiniz? Bu durum duzelirmi zamanla acaba?

Back
X