Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaşlar cuma gunu ogrendım kı bı kızımız olacak ınş.hayırlısıyla ona sımdıden mını pembe bı etek aldım kız kıyafetlerıne bakardım hep bı nedenı varmıs demekkı bıde hep kız olacagını hıssedıyordum Allah hepimize saglıklı mutlu bebekler nasip etsin......
Meraba arkadaşlar cuma gunu ogrendım kı bı kızımız olacak ınş.hayırlısıyla ona sımdıden mını pembe bı etek aldım kız kıyafetlerıne bakardım hep bı nedenı varmıs demekkı bıde hep kız olacagını hıssedıyordum Allah hepimize saglıklı mutlu bebekler nasip etsin......
tebrik ederim canım inşallah sağlıklı bir şekilde doğurursun bebeğini. Kaç haftalıkken öğrendin canım cinsiyetini, ben şuan 15+4 haftalığım, perşembe günü gideceğim doktora belli olur mu acaba?
gözün aydın canım Allah gönlüne göre vermiş ne güzel.benimde kızım olcak..isim düşündün mü arada??
Teşekur ederım canım inş.saglıklı olur bebklerımız ısım bulamadım henuz ıyıce bakıp bır ay ıcınde ısmını koymayı ıstıyorum ona ısmıyle hıtap etmek ıstıyorum sen buldunmu
ay kızlar ya gitsem dr a belli olur mu cinsiyeti ya normalde 9 haziranda gitmeyi düşünüyordum hem üçlü testi için ama sanırım dayanamayacagım bu hafta gidecegim meraktan catlayacagım valla ama ya göstermezse:1rolleyes:
Beyaz Melekciğim Canım saol kesin belli olur doktorum ıyıse 12 haftadan bıle once ogrenırsın doktorun ıyı olmasıyla alakalı bence pozısyonu yok felan hıkaye bunlar benım kıni 12+3 de ögrendim oyle hareket ediyolar zaten benım kız zıplayıp duruyodu hemen gıt bence ogrenırsın
rabbim sağlıkla kucağınada almaya nasip eder inşallah.....benimde oğlum oluyoooo:dance::dance:beyaz melek bu arada bebeşi büyütmüşsün maşallah görüşmüyoruz uzun zamandır![]()
evet canım benim ismim önceden hazırdı zaten.. bennu ismini çok beğeniyordum.çok yumuşak bi söylemi var ve çok kibar geliyor bana ama anlam olarak bi anlamı yok.zaten iki isim koymak istiyordum geçen gün arkadaşım söyledi ecrin ismini bu isim de çok hoşuma gitti anlamı da Allah'ın hediyesi demekmiş..bundan daha güzel anlam olmaza herlade.şimdi bennu ecrin koymayı düşünüyorum.. a.s. nasıl güzel mi sizce??
canım çok güzel bir isim ikisi de. Ben Ecrin'i daha 3-4 aylık evliyken tesadüfen duymuştum çok sevmiştim, herşeyden güzeli anlamı zaten. Eşime de söylemiştim o da çok sevmişti, bir kızımız olursa ileride, Ecrin koyalım diye konuşmuştuk. Hatta ilk hamile kaldığımı eşime söylediğim gün, Ecrin geliyor diye sayıklamıştı evin içinde :) Eğer cinsiyeti kızsa ben de Ecrin'i düşünüyorum.
kesinlikle harika bi isim yani anlam! kızımız da bize Allah'ın hediyesi olcak inşallah..allahım herkesin gönlüne göre versin :1hug:a.s.
ay kızlar ya gitsem dr a belli olur mu cinsiyeti ya normalde 9 haziranda gitmeyi düşünüyordum hem üçlü testi için ama sanırım dayanamayacagım bu hafta gidecegim meraktan catlayacagım valla ama ya göstermezse:1rolleyes:
evet canım benim ismim önceden hazırdı zaten.. bennu ismini çok beğeniyordum.çok yumuşak bi söylemi var ve çok kibar geliyor bana ama anlam olarak bi anlamı yok.zaten iki isim koymak istiyordum geçen gün arkadaşım söyledi ecrin ismini bu isim de çok hoşuma gitti anlamı da Allah'ın hediyesi demekmiş..bundan daha güzel anlam olmaza herlade.şimdi bennu ecrin koymayı düşünüyorum.. a.s. nasıl güzel mi sizce??