Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ya süper ddm kzı mı olcak öteki.harika olmuş ya ben bilmiyodum ama :sm_cool: ecrini herkes çok begenio bu senenin bomba ismide ecrin olcak inş yerimseniben bi tek kayınvaldem begenmedı o da kendi koymak istiyordu.üzgünüm kendi çocuklarına koysaymış.bu kadar da olmaz yani jeyyar
ya süper ddm kzı mı olcak öteki.harika olmuş ya ben bilmiyodum ama :sm_cool: ecrini herkes çok begenio bu senenin bomba ismide ecrin olcak inş yerimseniben bi tek kayınvaldem begenmedı o da kendi koymak istiyordu.üzgünüm kendi çocuklarına koysaymış.bu kadar da olmaz yani jeyyar
ay ewt ya daha 19 gün var degil mi...ay karar veremedim ya kızlar ne yapayım gitsem mi acaba bugün hadi beni bu kararsızlıgımdan kurtarın fikirlerinizi bekliyorum lütfennn:sm_confused:
Ya kızlar bebgın cınsıyetı 12 haftadan ıtıbaren bellı bebegın cınsıyetını gostermemesı dıye bısey yok bebek zaten bu ayda devamlı hareket halınde dıyorum sıze ıyı doktor anlar anlayan bı doktor bulun ogrenırsınız