Kızım olacakmış :))

lilywater canım allah gönlüne göre vermiş gözün aydın.sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip olsun inşallah

halecim benimde bir kız bir erkek olacak nasip olursa.kız ismi olarak aynı ismi düşünüyoruz.benimki yalnızca ecrin.anlamıda hoşuma gitmişti.....

ya süper ddm kzı mı olcak öteki.harika olmuş ya ben bilmiyodum ama :sm_cool: ecrini herkes çok begenio bu senenin bomba ismide ecrin olcak inş yerimseniben bi tek kayınvaldem begenmedı o da kendi koymak istiyordu.üzgünüm kendi çocuklarına koysaymış.bu kadar da olmaz yani jeyyar

ya süper ddm kzı mı olcak öteki.harika olmuş ya ben bilmiyodum ama :sm_cool: ecrini herkes çok begenio bu senenin bomba ismide ecrin olcak inş yerimseniben bi tek kayınvaldem begenmedı o da kendi koymak istiyordu.üzgünüm kendi çocuklarına koysaymış.bu kadar da olmaz yani jeyyar

bende söyledim kayınvalideme onunda çok hoşuna gitmedi.fakat onun beğenmesine gerek yok zaten..öyle değilmi

19gün nasıl dayanırsın ya gıt ogren bence bellı olmustur zaten

ay ewt ya daha 19 gün var degil mi...ay karar veremedim ya kızlar ne yapayım gitsem mi acaba bugün hadi beni bu kararsızlıgımdan kurtarın fikirlerinizi bekliyorum lütfennn:sm_confused:

Ben de perşembe günü gidicem kısmetse. 12+4 te gittiğimde anlaşılmamıştı. Bu sefer gösterir inşallah. Secretercim senin şimdi kaç haftalık?

Ya kızlar bebgın cınsıyetı 12 haftadan ıtıbaren bellı bebegın cınsıyetını gostermemesı dıye bısey yok bebek zaten bu ayda devamlı hareket halınde dıyorum sıze ıyı doktor anlar anlayan bı doktor bulun ogrenırsınız

tebrikler canım ya ne güzel işte kızın olacak
herkesin ki belli oluyor bi benim ki belli olmuyor

kızlar karar verdim ve hatta saat 12 30 a randevu aldım dua edin benim için de bebiş göstersin cinsiyetini:emir_bebek:

inşallah gösterir . benim bu hafta sonu olmadı dr kontrolüm. bu cmt gidicez inşallah drumuza. inşallah bizimfki de gösterir.

12+3

Back
X