Doğuma Hazırlık kızım olacakmış:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

goks3l

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
19
2
86
Çorum
13 haftalık hamileyim.İki gün önce bir kızım olacağını öğrendim:)Bizim ilk bebeğimiz.Doktor kız gibi duruyor dedi.Kesin olarak 4. ayda belli olur dedi.Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin.Sağlıcakla,hayırlısıyla meleğimi kollarıma almayı nasip etsin...

canım bende şimdi doktordan geldim bana da doktorum erkeğe benziyor ama daha çok çok erken gene de kimseye söylemeyin sonra yanılabiliriz dedi:) hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versin canım.

Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin hayirli evlatlar olsun insaAllah....

13 haftalık hamileyim.İki gün önce bir kızım olacağını öğrendim:)Bizim ilk bebeğimiz.Doktor kız gibi duruyor dedi.Kesin olarak 4. ayda belli olur dedi.Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin.Sağlıcakla,hayırlısıyla meleğimi kollarıma almayı nasip etsin...

Ne kadar şanslısında.. Şanslı annelerin ilk bebis kız olurmuş.. Benimde 10.5 aylık bı kızım var ilk bebeğim.. İlk bebek çok başka çok tarifsiz kucağına Allah nasip etsin aldığında anlarsın.. Anali babali büyüsün sag salimdogsun mutlu güzel günler getirsin size ömrü uzun sağlıklı olsun inşallah

Gerçekten çok şanslıyım.Hamileliğimin başından beri hep kız olduğunu hissetmiştim.Doktor 4.ayda kesin belli olur dedi,ama ben kız olduğuna tüm kalbimle inanıyorum:)Annelik hissi belki de.Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah.

bende hamileliğimin başından beri hep kız diyordum öyle hissediyordum ve kızımız olacak kısmetse.

Allah anali babali buyutsun hayirlisiylaa saq salim kucaqina alirsin insAllah ..:49:

Maşallah,çok sevindim.. :69:
Benim de bir kızım var,çok tatlı oluyorlar.Çocukların hepsi öyle!
Hayırla,sağlıkla kavuşun inşallah.
Sevgilerimle

bencede anneler kendileri kabul etsinler yada etmesinler bebeklerinin cinsiyetini hissediyorlar...
kızımda anne olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız olacağına adım gibi emindim....hiç'acaba erkek mi ' demedim...:12:
şimdi oğlumda da iki dünya birleşip kız dese inanmazdım.kendimi inandırdığımdan değil...çok hissettim oğlum olacağını..Rabbim nasip etti...:nazar::emir_bebek:

bencede anneler kendileri kabul etsinler yada etmesinler bebeklerinin cinsiyetini hissediyorlar...
kızımda anne olduğumu öğrendiğim andan itibaren kız olacağına adım gibi emindim....hiç'acaba erkek mi ' demedim...:12:
şimdi oğlumda da iki dünya birleşip kız dese inanmazdım.kendimi inandırdığımdan değil...çok hissettim oğlum olacağını..Rabbim nasip etti...:nazar::emir_bebek:

kesinlikle sana katılıyorum canım ben de öğrendiğim ilk andan itibaren oğlum olacağını hissetim.

Back
X