Doğuma Hazırlık kızım olacakmışş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tonay_45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
23
0
36
Bursa
bugün 3lü tarama testi için doktor randevumuz vardı.15+5 günlük oldu bebeğim.ve bir kızım olacağını öğrendim.çok mutluyu.Allahım önemli olan sağlıklı hayırlı evlat versin.ama benim 2 tane oğlum var.iki böceğin arasına bir çiçek iyi olacak sanırım:1:Allahım hepimizin yavrularını korusun,sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

bugün 3lü tarama testi için doktor randevumuz vardı.15+5 günlük oldu bebeğim.ve bir kızım olacağını öğrendim.çok mutluyu.Allahım önemli olan sağlıklı hayırlı evlat versin.ama benim 2 tane oğlum var.iki böceğin arasına bir çiçek iyi olacak sanırım:1:Allahım hepimizin yavrularını korusun,sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün inşallah.kızın olması için bişey yaptınmı anlatırsan bizi bilgilendirmiş olursun.şimdiden teşekkürler

inanın kızım olması için hiç birşey yapmadım.nasipmiş canım.bu arada doğum tarihimiz 2 şubat.ismimizde allah nasip ederse sağlıkla doğarsa gökçenaz olacak.hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayip allahım nasip eder inşallah

Back
X