Doğuma Hazırlık kızım olsun istiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sedatry

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
1.353
30
358
Bolu
mrb arkadaşlar benim allah bağışlarsa bir tane oğlum var onu çok seviyorum hiç bişeye değişmem ama ona bir kız kardeş istiyorum. kız annelerine hep özeniyorum elimde değil .kız bebek sahibi olmak için bildiğiniz yöntemler varsa ve benimle paylaşırsanız çok çokkkk mutlu olurum

Uyari Notu: Fazla ayrintili bilgi icerebilir, okumak istemeyen icin kucuk bir uyari...
ikinci kizim icin denedigim ve ogrendigim seyleri yazayim..
yumurtlama gununden bir gun oncesi iliskiyi keseceksin ama o gune kadar hergun iliski
- asidik besleneceksin... sut ve sut urunleri, kalsiyum ve magnesium iceren urunler yiyip, sodyum ve potasium iceren gidalardan mumkun oldugunca uzak duracaksin.. cilek, pirasa, taze fasulye, salatalik, ve arasira tavuk gogsu, princ, kuzu eti, misir gevregi,
bu diyetle amac ph i dusurmek... iceceklere aspartam iceren tatlandirici bunun icin cok iyi..
yabanmersini suyu da birebir..
Bir de orgazm olmamaya calis cunku ph i yukseltiyor...
Yumurtlamadan bir hafta once, Sudafed icmeye baslarsan o da ph i dusuruyor ve akintiyi azaltiyor ki bu da kiz icin onemli..
Eve gidince daha fazla yazarim simdi is bekliyor...

bende kız bebişimin olmasını istiyorum bende sağ yumurtalık erkek sol yumurtalık kız diye duymuştum ve gerçektende öyle benim sağ kasığım ağrımıştı o ay hamile kaldım ve oğlum oldu şimdi 6 aylık birde ben hep sağ tarafıma yatarım alışkanlıktan kız için ise ilişkiden sonra sol tarafa yatıcaksın hep görümcemde erkek istiyodu yaptı ve 1 buçuk yasında oğlu var planlı hamilelik olursa bence bu yöntem çok doğru

umarım bu öneriler işe yarar bebeğin cinsiyetinin erkeğin soyuna bağlı olduğunu söylüyolar doktorlar .kayın validemin 3 oğlu var eltimin 2 tane benim 1 tane bakalım şansım değişir mi ikincide biraz zor gibi geliyo ama işte inşallah :1:

önce hayırlısını isteyin bence sağlıklı olsun asıl önemli bu kız olmuş sakat olmus çok kötü olur hayırlısı diyelim

umarım bu öneriler işe yarar bebeğin cinsiyetinin erkeğin soyuna bağlı olduğunu söylüyolar doktorlar .kayın validemin 3 oğlu var eltimin 2 tane benim 1 tane bakalım şansım değişir mi ikincide biraz zor gibi geliyo ama işte inşallah :1:

cnm ama benim eşimin babasının ilk kızı var amcasınında ilk kzı dedsininde 2 kızı ama bizim oğlumuz oldu bizde hep sanmıştıkki kız babsına bende babamın ilk kzııyım yani onunlada pek alakası yok gibi geliyo bana

önce hayırlısını isteyin bence sağlıklı olsun asıl önemli bu kız olmuş sakat olmus çok kötü olur hayırlısı diyelim

tabiki hyırlı sağlıklı eli yüü düzgün bi evlat olması en önemlisi bizde illa kzım olsun demiyoruzki sadece insan değişik olmasını istiyo işte dua ederken önce hayırlı ve sağlıklı olmasını diliyoruz zaten insallh allh herkezin kalbine göre versin

tabiki canım insan ilkönce sağlıklısı hayırlısı olsun istiyo oğlumda hiç öyle cinsiyeti önemsemedim bi daha diyorum oğlumu dünyalara değişmem ama insan değişiklik istiyo kız çocuğuda tatmak istiyo bir kadın olarak çünki anneyle kız ilişkisi çok özel benim annemin 2 kızı var biz çok şeyi paylaşıyoruz ama erkek kardeşimle olan ilişkisi daha farklı hep der allah iyiki bana iki kız verdi diye bende bu duyguyu yaşamak istiyorum hem kayınvalidemin ve kayın pederiminde çok fazla kız çocuk özlemi var yani olursa çok kişi sevinecek tabi allah yinede hayırlısını versin.
ayrıca çin takvimi bende tutmadı kız görünüyodu oğlum oldu.

Bence yediklerimiz çok önemli,Rabbime çok şükür; sağlıklı ve huzurlu 2 kızım var. Ben de 2.sini erkek istemiştim, olmadı kısmet işte. Diyeceğim şu ki; tvde tuz ve muzu az tüketen kadınların erkek çocuk sahibi olma ihtimalleri yok denmişti.Gerçekten de ben yemeklerimi, pilavlar dahil hep neredeyse tuzsuz yaparım. Bazen aldığım tek tuz ekmekten olur eşimle bu tuz konusunda da çok tartışırız ama ne yapayım tuzu sevmiyorum ve tuketemiyorum. Muz da yemem. Bakıyorum da genelde tuzu çok tüketenlerin ya da en azından beslenme alışkanlıkları benden farklı olanların hep oğlu var.Diyet olayının guvenilir olduguna inanıyorum.

Son düzenleme:
Kız çocuğu istiyorsanız muz yemeyin
12 Eylül 2010
Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, kız çocuk sahibi olmak isteyen annelerin “tuzlu” yiyeceklerden ve “muz” dan uzak durmaları gerekiyor.

Daha önce yapılan araştırmalara göre sodyum ve potasyum zengini yiyeceklerin yenmesi gerekiyordu. Son araştırmalar kalsiyum ve magnezyum içerikli yiyeceklerin kız çocuk sahibi olmada daha etkili olduğunu gösterdi.

Kız isteyen anne adayları kalsiyum içerikli besinler yemeli. Bu besinler şöyle:

Yoğurt
Peynir
Ispanak
Badem
Brokoli
Portakal
Somon balığı
Yulaf ezmesi
Kaju fıstığı
Fasulye
Buğday gevreği

12 Eylül 2010

Hollanda’daki Maastricht Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, kız çocuk sahibi olmak isteyen annelerin “tuzlu” yiyeceklerden ve “muz” dan uzak durmaları gerekiyor.

Daha önce yapılan araştırmalara göre sodyum ve potasyum zengini yiyeceklerin yenmesi gerekiyordu. Son araştırmalar kalsiyum ve magnezyum içerikli yiyeceklerin kız çocuk sahibi olmada daha etkili olduğunu gösterdi.

Yoğurt
Peynir
Ispanak
Badem
Brokoli
Portakal
Somon balığı
Yulaf ezmesi
Kaju fıstığı
Fasulye
Buğday gevreği

Kız çocuğu istiyorsanız muz yemeyin
12 Eylül 2010

Yoğurt
Peynir
Ispanak
Badem
Brokoli
Portakal
Somon balığı
Yulaf ezmesi
Kaju fıstığı
Fasulye
Buğday gevreği

Son düzenleme:
ya benimde oğlum var ve allah kısmet ederse bende 2.ciyi kııızzzz istiyorum
bunun içinde önerilerinizi bekliyorummmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Uyari Notu: Fazla ayrintili bilgi icerebilir, okumak istemeyen icin kucuk bir uyari...
ikinci kizim icin denedigim ve ogrendigim seyleri yazayim..
yumurtlama gununden bir gun oncesi iliskiyi keseceksin ama o gune kadar hergun iliski
- asidik besleneceksin... sut ve sut urunleri, kalsiyum ve magnesium iceren urunler yiyip, sodyum ve potasium iceren gidalardan mumkun oldugunca uzak duracaksin.. cilek, pirasa, taze fasulye, salatalik, ve arasira tavuk gogsu, princ, kuzu eti, misir gevregi,
bu diyetle amac ph i dusurmek... iceceklere aspartam iceren tatlandirici bunun icin cok iyi..
yabanmersini suyu da birebir..
Bir de orgazm olmamaya calis cunku ph i yukseltiyor...
Yumurtlamadan bir hafta once, Sudafed icmeye baslarsan o da ph i dusuruyor ve akintiyi azaltiyor ki bu da kiz icin onemli..
Eve gidince daha fazla yazarim simdi is bekliyor...

momofff bu sudafedi sen denedinmi birde hergün nekadar içeceğiz bilgilendir canım bizi

ben bu listedeki herşeyi yiyorum sıklıkla ayrıcada yok denecek kadar az tuz kullanırım ve muzuda doğru düzgün yemem ama oğlum var:1:

bende kendimi bildim bilesi çok tuzlu yerdim hamilelikte tansiyonum yükselince az tuzlu yiyodum şimdi öyle alıştım tuzlu yiyemiyorum ve oğlum var tuz olayı bende tuttu muzda çok yeriz eşimle oda tuttu kızım olması için bunları yemiycem zamanı gelince süt peynir dondurma yoğurt yiycem bol bol

Son düzenleme:
Back
X