Doğuma Hazırlık kızım olsun istiyorum...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
momofff bu sudafedi sen denedinmi birde hergün nekadar içeceğiz bilgilendir canım bizi

Ben Tr den yeni gelmistim ve ucakta cok kotu usutmustum oksuruyordum, o yuzden kullaniyordum.. Gunde 3 kez bir olcek kullandim surubunu :) Hap yutmaktan nefret ediyorum. ama yine de prospektusune bakip ona gore kullan..

bir de 6 hafta boyunca kahvalti etmek yok.. Dusuk kan sekeri de kiz cocugu icin cok iyi.. En erken 11-12 gibi listedeki yiyeceklerden yemeniz gerekiyor

kan şekerinin düşük olması faktörü önemli olabilir gerçekten düşük kan şekeri sorunu olan arkadaşlarımın kızı var:44:

bende kız bebek çok istiyorum inş. momofcum çok teşekkürler bilgilerin süperdi hemen kaydettım.varsa daha beklıyoruz :54:

onu duymuştum :1 başka bildiğiniz şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim:66:

bi arkadaş yazmış hoşuma gitti onu yazayım bende o işi yapıp Allahın takdirine bırak bence en önemlisi bu . bende kız olması için çok şeyler okudum netten burdaki yazışmalardan baktım olacak gibi değil herkes farklı bişeler söylüyo çok üstünde durmuyorum artık hiç kendini zorlama ne kadarda uğraşsak en iyisini Allah bilir önemli olan hayırlı eli ayağı sağlam olsun kız olmuş erkek olmuş ne fark eder.ama Allah gönlüne göre verir inşallah dua et..

bi arkadaş yazmış hoşuma gitti onu yazayım bende o işi yapıp Allahın takdirine bırak bence en önemlisi bu . bende kız olması için çok şeyler okudum netten burdaki yazışmalardan baktım olacak gibi değil herkes farklı bişeler söylüyo çok üstünde durmuyorum artık hiç kendini zorlama ne kadarda uğraşsak en iyisini Allah bilir önemli olan hayırlı eli ayağı sağlam olsun kız olmuş erkek olmuş ne fark eder.ama Allah gönlüne göre verir inşallah dua et..

benim artık iki oğlum var olmayınca olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrr....................

Hem 2 yıldır çocuğum olmuyor hem de deli gibi kız cocuğum olsun istiyorum.. Çok bencilce biliyorum ama napayım insan istiyor işte:ssz::ssz:

Back
X