kızım olursa..........erkek olursa...........

bernardo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1.166
37
113
kızım olursa ismini meltem
oğlum olursa ismini çınar koyucam....
inşallah rabbim kısmet ederse....
sana sığınıyorum allahım.... ol de olsun..............................

kızm olursa karar veremdeim ya büşra yada ravzanur koyucam
oğlum olursa ali fatih yada ali enes koyucam:)

kızım olursa zeynep
oğlum olursa hasan oktay koyacam inşalllahh
en önemlisi hayırlısı olsun

ivettt gzelmi beendinmi ama ortada çocuk yok :))) inşallah bikaç sene sonra:))))

iveettt beğendim hehehe. aynen bizde de öyle ortada çocuk yokken daha isimleri belli. ben aslında çınarı beğenmiorum ama eşim kafaya taktı. gerçi o çok fikir değiştirir. bi olsun da sonu ne olacağı belli olmaz

çınar bnce çok gzl isim yada yeğenimn ismi die bana öle gelio :) ama bn çok beeniorum :) kaç yıllk evlisin cnm

e artık senin düşünme vaktin gelmiş tatlım inşallah allah tez zamanda nasip eder neden düştü bebein ( bn sana göre yeni evli sayılırım hazrnda 1 yıl olcak :)

nedeni yok. yani biz bilmioruz. bazı gebelikler kendi kendini sonlandırıyormuş ya. valla düşükten sonra 3 4 ay korunduk. kist vardı çünkü. geçen sene nisan ayından beri beklioruz daha gelen giden yok

bende 10 aylık evliyim,kendi isteğimizle şu an bebek istemiyoruz.
1 sene sonra yani mayıs ayında bebek çalışmalarına başlıycaz şimdiden çok heycanlıyım.
Kızım olursa eşimin küçük yaşta kaybettiği annesinin adını yani Zehra koymak istiyorum,eşimin mutlu olacağını düşünüyorum.

kızım olursa hiç düşünmedim
oğlum olursa kerem

annem rahmetli hep derdi senn ismini meltem koymayı çok istiyordum olmadı die. inşallah allah bana kısmet ederse anneciğimin isteğini ben gerçekleştirmek istiorum. o bir yerlerden görür dimi torununu...

inşallah allehım kısmet eder sana da

nedeni yok. yani biz bilmioruz. bazı gebelikler kendi kendini sonlandırıyormuş ya. valla düşükten sonra 3 4 ay korunduk. kist vardı çünkü. geçen sene nisan ayından beri beklioruz daha gelen giden yok

olur cnm olur allah sana avatarındaki gbi bi kız çocuğu nasip etsin :) çook tatlıymış ya:) kız aşığıyım tabiki önce sağlık ama süslemek püslemek bambaşka o zillileri:)

olur cnm olur allah sana avatarındaki gbi bi kız çocuğu nasip etsin :) çook tatlıymış ya:) kız aşığıyım tabiki önce sağlık ama süslemek püslemek bambaşka o zillileri:)

bende nedense kız daha çok istiorum ilkini. ama allahım ne kısmet ederse başım gözüm üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…