olur cnm olur allah sana avatarındaki gbi bi kız çocuğu nasip etsin :) çook tatlıymış ya:) kız aşığıyım tabiki önce sağlık ama süslemek püslemek bambaşka o zillileri:)
ahh ahhh süsletseler ya bide cadı kız bu kızlar bi kere çarsıda süslü bir kadın gördüm kendi sık çocuk ne biçim giymisbuyuk sölemisim simdi benim kız da parka çıkıcaz ben onu giymem bunu giycem eski büyük kıslık farketmz yaz günü örgü çeket giycem diye mi tutturmadı kısın kot sapka giycam diyemi tutturmadı pembe kıyafetiyle alakasız turuncu kilotlu çorap giycam diye mi tutturmadı off saçını yaparsın olmadı der söker dolabı dandini vaziyettet bugun bakıcım diyorki bu dolap ne olmus diye aksam kıyafet değistirmece oynayalımmı diyor yani 2.5 yasnıda amam off ki ne off hiç öle heves etmeyinn her istediğimi alıcam giydircem diye . alıs verisi gidiyoruz kızımı götürürsem kendi beğendiğini alıyor ben kırmızı alcaksam o pembbeye sarılır onun dediği alınır o yüzden götürmem hiç. aksam oturruken interneti açıp anne kıyafet alalımmı amcalar getirsin mi diyo eşimde diyoki biri yetmezdi bi daha alısveris tutkunu çıktı basıma di ya
ahh ahhh süsletseler ya bide cadı kız bu kızlar bi kere çarsıda süslü bir kadın gördüm kendi sık çocuk ne biçim giymisbuyuk sölemisim simdi benim kız da parka çıkıcaz ben onu giymem bunu giycem eski büyük kıslık farketmz yaz günü örgü çeket giycem diye mi tutturmadı kısın kot sapka giycam diyemi tutturmadı pembe kıyafetiyle alakasız turuncu kilotlu çorap giycam diye mi tutturmadı off saçını yaparsın olmadı der söker dolabı dandini vaziyettet bugun bakıcım diyorki bu dolap ne olmus diye aksam kıyafet değistirmece oynayalımmı diyor yani 2.5 yasnıda amam off ki ne off hiç öle heves etmeyinn her istediğimi alıcam giydircem diye . alıs verisi gidiyoruz kızımı götürürsem kendi beğendiğini alıyor ben kırmızı alcaksam o pembbeye sarılır onun dediği alınır o yüzden götürmem hiç. aksam oturruken interneti açıp anne kıyafet alalımmı amcalar getirsin mi diyo eşimde diyoki biri yetmezdi bi daha alısveris tutkunu çıktı basıma di ya
kızım olursa fatma şevval oğlum olursa ahmed necib (inşallah)
inşallah.Allah razı olsun :)hayırlısı olsun bebeğin. sağlıkla alırsın inşallah kucağına
benim gibi uzun süredir bebek bekleyen anne adaylarının bebeklerinin ismi hazır herhalde. ee ne de olsa düşünecek uzun zamanımız oldu
Kızım olursa NAZ (baya bir nazlandı artık gelse iyi olur) oğlum olursa RÜZGAR.
Allahım hayırlısıyla bir an önce nasip etsin sağlıklı sıhhatli isteyen herkese inşallah
biz de rüzgar ismini düşünüyoruz. hehe sanırsınki 9 ay sonra çocuk doğuracam
ben kız olursa derin olsun istiyorum ama eşim istemiyor zeynep yada eslem olacak sanırım
erkek olursa bulamadık bi türlü kızlara daha çok isim var bugün gidecez bakalım doktora cinsiyeti belli olur işallahhhh :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?