kızım olursa..........erkek olursa...........

olur cnm olur allah sana avatarındaki gbi bi kız çocuğu nasip etsin :) çook tatlıymış ya:) kız aşığıyım tabiki önce sağlık ama süslemek püslemek bambaşka o zillileri:)

ahh ahhh süsletseler ya bide cadı kız bu kızlar bi kere çarsıda süslü bir kadın gördüm kendi sık çocuk ne biçim giymis buyuk sölemisim simdi benim kız da parka çıkıcaz ben onu giymem bunu giycem eski büyük kıslık farketmz yaz günü örgü çeket giycem diye mi tutturmadı kısın kot sapka giycam diyemi tutturmadı pembe kıyafetiyle alakasız turuncu kilotlu çorap giycam diye mi tutturmadı off saçını yaparsın olmadı der söker dolabı dandini vaziyettet bugun bakıcım diyorki bu dolap ne olmus diye aksam kıyafet değistirmece oynayalımmı diyor yani 2.5 yasnıda amam off ki ne off hiç öle heves etmeyinn her istediğimi alıcam giydircem diye . alıs verisi gidiyoruz kızımı götürürsem kendi beğendiğini alıyor ben kırmızı alcaksam o pembbeye sarılır onun dediği alınır o yüzden götürmem hiç. aksam oturruken interneti açıp anne kıyafet alalımmı amcalar getirsin mi diyo eşimde diyoki biri yetmezdi bi daha alısveris tutkunu çıktı basıma di ya

kızıma eylül oğlum arda istemistim

eşimde ceren istedi erkek için kerem istedi

kızım oldu eylül ceren koyduk

oğlum olursada arda kerem koyarız ama son zamanlarda çınarım olsun istiyorum eşim beğenmiyor benimde .

trt çocukta çizgifilm arda ile ceren var bide kızım arda kardesem olcak diyo

kızım olursayı hiç düşünmedim ama erkek olursa ali çınar yada ali utku istiyoruz

valla bir yaşında kız yeğenimiz var. bu sabah çantamı karıştırıyor. ruju buldu çıkardı. bende açtım böyle ddağına sürer gibi yaptım allah bir keyif bir keyif. çok fenalar kızım

valla 1 yaşında kız yeğenimiz var. sbah çantamı karıştırıyor. buldu ruju bana aç dior. bende açtım dudağına sürer gibi yaptım. bir keyif bir keyif

Kızım olursa imren oğlum olursa miraç koyacağım tabi bunlarıda birileri benden önce koymazsa 4 yıldır herkesin çocuğu oldu aklımda olan isimler hep başkalarının çocuklarına nasip oldu

kızım olursa ALYA MİNA
oğlum olursa GÖRKEM SİNA

düşünüyorumm önce bir evleniyimde

Kızım olursa EsLem oğLum olursa Yusuf inşALLAh ..
İsimleri taa ne zamandan beri hazır da kendileri bi türlü gelemediler ..
İlk gelen kızım olursa başına nazlı eklicem oyüzden : )

benim gibi uzun süredir bebek bekleyen anne adaylarının bebeklerinin ismi hazır herhalde. ee ne de olsa düşünecek uzun zamanımız oldu

Kızım olursa NAZ (baya bir nazlandı artık gelse iyi olur) oğlum olursa RÜZGAR.

Allahım hayırlısıyla bir an önce nasip etsin sağlıklı sıhhatli isteyen herkese inşallah

biz de rüzgar ismini düşünüyoruz. hehe sanırsınki 9 ay sonra çocuk doğuracam

bekleyen arkadaşlardan olumlu sonuç çıkan var mı acaba merak ediyorum

ben kız olursa derin olsun istiyorum ama eşim istemiyor zeynep yada eslem olacak sanırım
erkek olursa bulamadık bi türlü kızlara daha çok isim var bugün gidecez bakalım doktora cinsiyeti belli olur işallahhhh :18:

ben kız olursa derin olsun istiyorum ama eşim istemiyor zeynep yada eslem olacak sanırım
erkek olursa bulamadık bi türlü kızlara daha çok isim var bugün gidecez bakalım doktora cinsiyeti belli olur işallahhhh :18:

inşallah canım hayırlısı olsun. allah inşallah bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…