Doğuma Hazırlık Kızım oluyor evime güneş doğuyor

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ccaaddee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
187
1
96
İstanbul
kızlar dün öğrendim prensesim oluyomuşşş:CüvCüv: isim arıyorum değişik güzel anlamlı isimler lütfen yardımcı olun bana..şimdiden çok teşekür ederimmm.darısı tüm isteyenlerin başına allah meleklerimizi korusun..:hulya:

Ayyy canımm benim.Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahım prensesinizi:1hug:

ayy ne mutlu sana canım darısıda bize inşallah hayırlısıylaaa benim kızım olursa ece düşünürdüm tekrarda tebriklerrrrrr:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

ben kızım olsaydı eğer ecrinduru koymak istiyordum ama kısmet oğlum olucak :) eylül,derin,minel de hoşuma giden diğer isimler:CüvCüv:

kızlarr teşeürler yorumlarınz içinn bende araştırıyorumm şimdiden daha çok var ama olsun oana ismiyle seslenmek istiyorum artıkk o yüzden adı belli olsun:)bulduğum bazı isimler ama babamızın haberi yok(berra, bersu ,ela ,serra ,duru ,naz, öykü ,sırma ,masal ,zümra, asya)şimdilik bu kadar bakalımmmm

ÇOK GÜZEL CANIM.:ecrin_bebek:...ilk çocuğunun kız olması bambaşka bişey...ben hiç bir şeye değişmem...benimde 3 yaşında kızım var.adı beren..sevdiğim diğer isimler; bilge,begüm,elif...
pek hoşuma giden isim yok malesef...abidik gubidik ,isimleri ise hiç sevmiyorum...

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin kız çocuklarını bende çok seviyorum

cnm hayırlısı olsun benmde bir kızım olcak geçen hafta öğrendim isminide öykü olcak inşallahhhh prensesiminnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…