Davranış Bozuklukları Kizim oyuncaklariyla oynamiyor

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
kardeşimden biliyorum oda 6 yaşında hiç oyuncak oynamadı biliyormusunuz
okuma yazmada bilmiyor ama inanmıcaksınız notebook umu evlendiğimde evde bıraktım kardeşim için
şimdi istediği siteye girip oyun oynuyor yapboz gibi zeka oyunlarını cabucak çözüyor ve kalem bile tutamazken
istediği çizgi filmin adını yazıp arama motoruna izliyor şok oldum görünce diyeceksiniz ki zararlı
ama gördüğüm kadarıyla çok başarılı bu konuda küçük yaşta. o yüzden almadım elinden

belki çocugu oyuncak oynamayan annelerde çokcuklarını farklı şeylere yönlendirseler çocuklarının farklı yeteneklerını öğrenebilirler
hem o cocuk oyuncak oynar devri bizmişiz diye düşünüyorum şimdikiler teknolojiyle daha çok oynuyor:kkk:

evet simdiki cocuklar cocuk gibi buyumuyo bilgisayar tv telefon boyle seyleri seviyolar.mesela benim cadi cebi alir kulagina goturuyo konusmaya basliyo "ayo" diyip basliyo sonra da artik ne dusunuyosa sayiyo:9:

bulgur degil de ceviz falan ola bilir hem yutamaz da.fikiriniz icin tesekkurler simdi uyuyo uyanir uyanmaz yapicam bakalim nolucak sonucu yazarim

Önüne de kap koyun doldur boşalt yapsın motor gelişimi açısından:) hı eğer oyun hamurunu yer diye korkuyorsanız sizde hazırlıyabilirsiniz nette tarifi var:)

ahan da yaptim cok seker oldu ya.ama her yer batti olsun ben bile cok eglendim:16::16::16:
sizce nasil oldu kizlar
$Þ?kil0607.webp

Benim de kim 2 yılında hiç oyuncak larla oynamadı o kadr aldık dediğiniz gibi sadece 5 dk. Kap çanak karıştırsin kurcalama ayakkabıları döksun tenceri döksun.. bizde boyama yapıyoruz arada ama dediginiz gibi hep onunla oynayanıyorum ama hep peşimde. Hep ilgi bekliyor dışarıya sevmiyor sıkılıyor aslında herseyden sabuk sıkılan bir çocuk ne yapacaz bilmiyorum.. eski bir konu ama belki cvp verirsin i

Back
X