canım çok fazla açmıyorum zaten ama arada ızledıgım bı kaç dızı var yanı ıllakı karsılasıyo ha bıde hayko cepkınden korkuyo ondan bende korkuyorum gerci:)
hayko cepkinden benim yeğenimde korkuyo çığlık çığlığa kalıyo çoçuk bide yatarken uykusundan sıçrıyo eğer hayko cepkini gördüyse.ama zamanla korkularını yenerler heralde aklı erene kadar açmıycaz artık normal tvlerilmaz:
mrh arkadaşlar benim bebegimde elektrikli süperge ve saç kurutma makinesinden korkuyor var mı böyle etrafınızda yardımınıza ihtiyacım var benimki tv pek izlemez korkmuyor aksine reklamı seviyor :ecrin_bebek:
mrh arkadaşlar benim bebegimde elektrikli süperge ve saç kurutma makinesinden korkuyor var mı böyle etrafınızda yardımınıza ihtiyacım var benimki tv pek izlemez korkmuyor aksine reklamı seviyor :ecrin_bebek:
Var canım.Kurutma makinesi,çamaşır makinesi,elektrik süpürgesi vb.ses çıkaran ev eşyalarından yeğenim çok korkar,çığlığı basar,ağlardı.Recepten korkuyormuş ne şeker ya:))
bayadir yazan olmamis ama yinede yazayim.
benim kizim kemal sunaldan korkar misal daha korktugu cok alakasiz seyler var ama bu gercekten komik. tatli kizim üc yasina girdi...