- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Babayi az goruyor ve gordugu vakitte muhtemelen kural koyulmuyor, hep sevdigi seyler yapiliyordur, hiç kızılmıyordur.
Bu yuzden oldugunu dusunuyorum. Babasiyla yaşasa ve sizi 15te bir gorse bu sefer de siz kiymetli olurdunuz sizinle de ayni şekilde olurdu.cocuk iste
Kızlar babaya düşkün oluyor.Hep bir ağızdan dolduruyorlardır çocuğu.Onları daha az gördüğü için onlar daha cazip geliyor tabi.Biraz uzun kalsın o zaman anlar kıymetiniziBiz bosanali 1 yılı geçti.Ben bulunduğum şehirde yanlizim 9 yaşındaki kızımla birlikte yaşıyorum.Babasu 15 günde bir hafta sonları alıyor.Bir de on beş tatilde bir hafta yazında 15 gün alıyor.Simdi gelelim konuya ben kızımla ne kadar konuşursam konuşayım onu ne kadar uyarırsam uyarayım beni hi dinlemiyor.Sadece babasini dinliyor.Babasinin lafiyla bana ve anneme düşman oldu.Babasinin söylediklerinin dogru olmadigini anlatmaya çalışsamda hiç bir şekilde bana inanmıyor ve beni dinlemiyor.Babasi kardesleriyle yasiyor bu arada.Acaba kızıma ne yapıyorlarda sadece onlari dinleyip onlara inaniyor cok merak ediyorum.Sizce ne olabilir bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
Kız çocukları genelde babacıldır, babalarına aşık büyürler, onlar ne dese doğrudur sorgulamalar, kısaca kız çocuklarının babaları onların kahramanlarıdır.Biz bosanali 1 yılı geçti.Ben bulunduğum şehirde yanlizim 9 yaşındaki kızımla birlikte yaşıyorum.Babasu 15 günde bir hafta sonları alıyor.Bir de on beş tatilde bir hafta yazında 15 gün alıyor.Simdi gelelim konuya ben kızımla ne kadar konuşursam konuşayım onu ne kadar uyarırsam uyarayım beni hi dinlemiyor.Sadece babasini dinliyor.Babasinin lafiyla bana ve anneme düşman oldu.Babasinin söylediklerinin dogru olmadigini anlatmaya çalışsamda hiç bir şekilde bana inanmıyor ve beni dinlemiyor.Babasi kardesleriyle yasiyor bu arada.Acaba kızıma ne yapıyorlarda sadece onlari dinleyip onlara inaniyor cok merak ediyorum.Sizce ne olabilir bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum.
Sizinki en azindan size anlatiyo soluyo babam bole yap dedi diye bana benim esiminde ilk evliliginden kizi var 2 haftada bir aliyo esimde oda sabah 10dan aksam 5 kadar asla babaya yaklasmiyo yaklassa bile baba kendiyi sevdirmeye calisiyo biseler yapiyo oda 1dk anca yaklasiyo ve bazende sen benm babam deilsin diyo belki annesi soluyodur bunlarida kizda yaklasmiyo demedi deyilim icimden cunku ben hoc biseyi deilken benimle zaman gecirmeyi istuyo babayi istemiyo tersliyo babam sen deilsin diyoBabasi diyormuski anneni sadece derslerinle ilgili dinle başka konularda dinleme.O da bunu harfiyen uyguluyor.Ben büyüyünce onu kontrol edemezsem diye çok korkuyorum.Kiz çocuğu sonuçta.
Çekişmeli boşanmadık.Anlasmali ayrıldık.Cok çaresiz kalıyorum bu konuda ne yapacagimi da bilmiyorum.Dedigim gibi ilerisi korkutuyor beni
yani icimden gonderin babasini evine 1 ay ozaman anlar diyorum sonra annelik ic gudulerim konu sahibesi dayanamaz 1 ay ayri kalmaya diyor bilemedim.Babasi diyormuski anneni sadece derslerinle ilgili dinle başka konularda dinleme.O da bunu harfiyen uyguluyor.Ben büyüyünce onu kontrol edemezsem diye çok korkuyorum.Kiz çocuğu sonuçta.
Babasi diyormuski anneni sadece derslerinle ilgili dinle başka konularda dinleme.O da bunu harfiyen uyguluyor.Ben büyüyünce onu kontrol edemezsem diye çok korkuyorum.Kiz çocuğu sonuçta.
Valla yerinizde olsam kızıma madem benim değil babanın sözünü dinlemek istiyorsun o zaman onunla yaşayabilirsin deyin. Küçük değil o kadar gitsin bi uzun kalsın bakalım öyle iki gün kalmaya benziyor mu. Babası da madem baba kabul edecek eşek gibi. Siz annesiyseniz o da babası.Babası yaptığı hiç bir şeyi kabul etmiyor.Al çocuğu sende kalsın diyorum kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?