Kizim temizleme jeli yedi yardimm

Ayseelif1994

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
227
51
48
arkadaslar bilgisi olanlar nolur yardimci olsun 2 yasinda benle birlikte banyoya girmisti yüksege cikip temizleme jelini almis ben hic görmedim baska biseyle ilgileniyodum yüzüne falan hep sürmüstü agzindada vardi cok korktum hemen elini yüzünü agzini yikadim ama cok korkuyorum simdilik bisey yok yutkunmasi falanda normal aceba doktora götürsemmi hersey normal.. Bidde bende tadina baktim cok igrenc tadi var tahminimce cok yiyemez diye düsünüyorum sonradan bisey olurmu korkuyorum ..

göze ve ağıza gelmemesi lazım
iyice yıkadıysanız korkmayın

çok su içirmeyin. köpürebilir. hatta alo zehir hattı var arayıp sorun 114 numarası..
Ben yurtdisindayim burda doktoru aradim cikmadi ama kötü bisey yok herseyi normal ama yinede sizlere bi soruyzm dedim belki ayni olayi yasamis olabilirdiniz diye

Hangi temizleme jeli?? Ben o jelide alıp doktora giderdim

Ben yurtdisindayim burda doktoru aradim cikmadi ama kötü bisey yok herseyi normal ama yinede sizlere bi soruyzm dedim belki ayni olayi yasamis olabilirdiniz diye

ben aradım sizin için. tahriş edici etkiye sahip duş jeli. jeli de yanınıza alıp bir acile götürün kusma falan olabilir boğaza zarar verebilir. tedbir alın dediler..

Back
X