- Konu Sahibi WaterLilly
-
benim kızım da bazen tarif ettiğin şekilde ağlıyor ama ben bunun gaz sancısından kaynaklandığını düşünüyorum, karnına ağrı giriyor kızım uyanıyor bir-iki saniye kalıyo öyle sonra birden ağlamaya başlıyorr. ben bunun gaz nedeniyle olduğunu düşünüyorum karnını ovalıyorum bacaklarını karnına ittiriyorum kucağıma alıyorum vs.. sonra gazı çıkınca rahatlıyor.. belki senin kızında da öyledir.. allah yavrularımızı korusun, hiç hasta olmasınlar.. :Saruboceq:
arkadaşlar sizin bebişlere de oluyor mu, benim Rüya'm bazen uykusundan sıçrayarak uyanıyor, gözlerini de korkmuş bir şekilde kocaman açıyor, bir iki saniye öyle bakıyor iç çekerek, sonra dudaklarını büzüp yüksek sesle bir ağlıyor ki içim dayanmıyor. kucaklıyorum, pışpışlıyorum sonradan sakinleşiyor. çok üzülüyorum o haline anlamıyorum da. bu gün bir kaç kere oldu. birisi baya şiddetliydi diğerlerinde ellerini tuttum pışpışladım uykusu da bölünmemeişti daha, daldı tekrar. elleri battaniyenin dışında oluyor, kundaklasam olmaz mı acaba.
Her bebek uykusundan sıçrayarak uyanabilir , epilepsi tanısını kotmak için bebeğin evet sıçrayarak uyanması bi belirtidir ama tek başına değil.bunun yanında göz dalması , tepkisiz kalmak biyere odaklanma falanda var. Benim oğlumda şuan 4 aylık bende tedirgin olmuştum şuanda öyle bi.sıkıntı yok çok şükr ama senin bebeğin gibi küçükken sıklıkla sıçrayarak uyanıyodu ellerini sarmayı deneyin yarım kundak şeklndeÇok olmuş yazilali ama görürseniz nokur cevap verin yalvaririm. Anlattilarinizi oluyunca ben mi yazdım acaba dedim. Bebegim 2bucuk aylık..aynisini bikaç kez yaşadım. Internette epilepsi filan yazıyor. Kac gecedir uyuyamiyorum. Nokur cevap verin bebeginizin sağlığı nasıl? Büyümüştür o simdi maşallah.
Her bebek uykusundan sıçrayarak uyanabilir , epilepsi tanısını kotmak için bebeğin evet sıçrayarak uyanması bi belirtidir ama tek başına değil.bunun yanında göz dalması , tepkisiz kalmak biyere odaklanma falanda var. Benim oğlumda şuan 4 aylık bende tedirgin olmuştum şuanda öyle bi.sıkıntı yok çok şükr ama senin bebeğin gibi küçükken sıklıkla sıçrayarak uyanıyodu ellerini sarmayı deneyin yarım kundak şeklnde
Sevindim sizin adınıza . Allah sağlıkla,güle güle büyütmeyi nasip etsin inş2 günlükten beri kundaklamaya çalışıyoruz ama yeri göğü inletiyor, ağlıyor. Sıçrama evet normalmiş. Video çekip dr a gosterdik ve cok şükür normal buldu. Epilepside serilik ve dahaa anilik varmış.
Merhaba benim kizimda anlatıldığı gibi korkuyo sizin çocuğunuzun korkması gecti mi acebaÇok olmuş yazilali ama görürseniz nokur cevap verin yalvaririm. Anlattilarinizi oluyunca ben mi yazdım acaba dedim. Bebegim 2bucuk aylık..aynisini bikaç kez yaşadım. Internette epilepsi filan yazıyor. Kac gecedir uyuyamiyorum. Nokur cevap verin bebeginizin sağlığı nasıl? Büyümüştür o simdi maşallah.
Canım muhtemelen simdiye kadar gecmistir senin bebeginin sıçramaları ama yeni anne olup burdan araştıranlara yardımcı olmuş olurum insallah.. Benim bebegim de sıçrayarak uyanıyordu ben kafamda neler neler kurmustum korkutuyorlar mı rüyamı görüyor epilepsi hastası mı(allah korusun) ... gibi bi ton sey.. Ama sonunda çözdüm neden oldugunu.. yenidogan bebekleriniz henüz ellerini tanımıyor siz sıkıca kundak yapmazsanız elleri uyurken sağa sola düşecektir ve bebeginiz boşluğa düşüyorum korkusuyla sıçrayacaktır.. Ben malesef başlarda kundağa alıştırmadığım için sonrasında da kabul ettiremedim ve sıkıntısını çok çektim. Nezaman kurtuldunuz bu sıçramalardan derseniz eğer; bebeğim tamamen ellerini tanıyıp kullandığı ve oyuncaklarını artık ellerinde tutmaya başladığı zamanMerhaba benim kizimda anlatıldığı gibi korkuyo sizin çocuğunuzun korkması gecti mi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?