Kızım uyumuyor...

Benimde 2 yaşında bir ıoğlum var uyku nedir bilmiyor , kafayı yemek üzereyim.Sabah 8de uyandırıyorum oynuyoruz kahvaltı yaptırıyorum saat 12 olur uyku yok 3 olur yok akşam 6 gibi başlıyor sersemleşmeye.ondan sonrada sızıp kalıyor yine fazla uyumasın diye 1 saat sonra kaldırıyorum bu sefer gece 2ye kadar ayaktayız.ben uykusuzluktan perişan oluyorum onda tık yok.nasıl düzelecek bu durum kpssye hazırlanıyorum güya ders falan çalışamıyorum hiç plan program yapamıyorum eteğimden ayrılmıyor.oyun oynamıyor tek oyuncağı tencereler kumandalar vs çocuğu bu durumda olup çözüme ulaşan varsa lütfen bilgilerinizi paylaşın..

Benimde 2 yaşında bir ıoğlum var uyku nedir bilmiyor , kafayı yemek üzereyim.Sabah 8de uyandırıyorum oynuyoruz kahvaltı yaptırıyorum saat 12 olur uyku yok 3 olur yok akşam 6 gibi başlıyor sersemleşmeye.ondan sonrada sızıp kalıyor yine fazla uyumasın diye 1 saat sonra kaldırıyorum bu sefer gece 2ye kadar ayaktayız.ben uykusuzluktan perişan oluyorum onda tık yok.nasıl düzelecek bu durum kpssye hazırlanıyorum güya ders falan çalışamıyorum hiç plan program yapamıyorum eteğimden ayrılmıyor.oyun oynamıyor tek oyuncağı tencereler kumandalar vs çocuğu bu durumda olup çözüme ulaşan varsa lütfen bilgilerinizi paylaşın..

mlkhkn oğlunun öğlen uyumaması biliyorum çok zor bir durum.benimde kızım misafirliğe gittiysek eğer aynı sorunu yaşıyoruz uyku düzeni bozulduğu için gece uyuması çok güç oluyo.öğlen mama vaktinde yoğurt bisküvi yada yoğurtlu mamalar yedirebilirsin yoğurt çocuklara inanılmaz uyku yapıyo.inşallah bebişinin ıuyku düzeni biran önce düzene girer arkadaşım

Son düzenleme:
benimde böyle bir yeğenim var sabırli olçok baskıyapma havalarda düzeldi parkta falan temiz hava güneşle enerji harcamasını sağla.unutmaki birtek senin cocuğun böyle değil.büyüdüğünde çok küçük görunecek bir sorun iki çocuk annesi olarakyazıyorum.kolay gelsin

canim benim de kizim var 13 aylik,cok tecrubeli degilsem de fikir yurutuyorum sadece,bence yarin 8 de kaldirma 10 a kadar uyusun (sadece bir sureligine) bu durumda sizma saati 8 i bulur sonra sabah 6 da uyandirirsin o gun icin sizma saati de 4 e kadar geriler dedigin gibi yine 1 saat uyusun bu seferde aksam 11 gibi sizacak sonraki gun 7 de uyandir ve 1 de de oglen,aksam da hep 10 da yatir,uyumadan once masal okuyabilirsin ama cok uzun surmesin hergun ayni saatte yatir,uyumasa da yatir bi sure sonra bunyesi o uyku saatine alisacaktir diye dusunuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
arkadaşlar 1.buçuk yaşında kızım var uyumuyor doğduğundan beri....
ama bu son zamanlarda iyicce tavan yaptı 3 e kadar uyumuyor 3 ten sonrda yarımsaatte bir yada bir saatte bir uyanıyor 2 gündür geceleri hiç uyumadım desem yeridir
çok güçsüz kaldım psikolojim inanılmaz bozuldu...
gerçekten yaşamak istemiyorum hemde hiç....
lütfen bana yardımcı olun ne yapabilirim bunun bir çözüm çıkış yolu yokmudur
doktorada götürdük hiç bir problem yok gayet sağlıklı
bilmiyorum bilmiyorum ne yapacağım çok çaresizim....

canım biraz geç oldu ama acaba uyku düzeni nezaman oturdu yada ne yaptını benim kızım 1 yaşında doğduğunda beri geceleri her saat başı kallkıyo denemediğim şey kalmadı

Back
X