Kızım ve annem

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Kızlar selam.
Annemle uzun zamandır görüşmüyoruz bazı meselelerden dolayı.
Ne o arıyor ne ben. Arasam da açmaz zaten.

Kızım (6) bu ara anneannesini soruyor. Görüşmek istiyor ama sürekli bahane buluyorum. Çünkü daha önce anneannesini aradı ama açmadı telefonu. Onun yanına gidelim, o gelsin diyor. Sorun şu ki kızıma yalan söylemek istemiyorum, üzülmesini de istemiyorum.

Ne yapayım?

Anneniz sizle olan iliskisini torununa da yansitiyorsa yapacak bir sey yok bence. Uygun bir dille cocuga anlatin. Yok yansitmiyirsa annenizi arayip cocugun onu cok ozledigini anlatin ve gorusturun. Bu sizden cok annenizin tavrina kalmis. Keske boyle seyler olmasa oluyor maalesef..

Torununu da mı görmek istemez? Görmek istiyorsa kardeşiniz, babanız, teyzeniz gibi bir aracıyla gönderebilirsiniz. Çocuğun zihninde daha bu yaşta küslük gibi olumsuz duygular yer etmesin.

Bir sureligine uzak bir yerlere gittigini söyleyin eger torunu icin bile acmayacaksa telefonu.. ama bu da gecici bir oyalama yalan..

Anneniz sizle olan iliskisini torununa da yansitiyorsa yapacak bir sey yok bence. Uygun bir dille cocuga anlatin. Yok yansitmiyirsa annenizi arayip cocugun onu cok ozledigini anlatin ve gorusturun. Bu sizden cok annenizin tavrina kalmis. Keske boyle seyler olmasa oluyor maalesef..
Açmıyor maalesef.

Torununu da mı görmek istemez? Görmek istiyorsa kardeşiniz, babanız, teyzeniz gibi bir aracıyla gönderebilirsiniz. Çocuğun zihninde daha bu yaşta küslük gibi olumsuz duygular yer etmesin.
Kardeşime söyledim ama ses çıkmadı.

Aradığınız da açmıyorsa da bir mesaj atın, anne torunun seni görmek istiyor diye..
Hala ses seda yoksa, yapacak birşey yok..
Mesaj attım, kardeşime söyledim ama dönüş yok.
Bir sureligine uzak bir yerlere gittigini söyleyin eger torunu icin bile acmayacaksa telefonu.. ama bu da gecici bir oyalama yalan..
Yaz tatilinde yanına gidelim diyor, ne kadar kandırabilirim ki?
Kardeşiniz varsa ondan rica edin görüştürsün.
Anneniz whatsapp kullaniyorsa video çekip yollayın, belki geri arar.
Whatsapp hikayelerimde paylaşıyorum, görüyor ama herhangi bir dönüş olmadı.

Neden küstünüz?
Çocuğu barışmak için kullandığınızı düşünüyor olabilir mi?
Geçmiş konularda var.
Özetle eşimle aralarındaki maddi manevi sorunlar yüzünden.

Ben torunuyla görüşmek istemediğini düşünmüyorum , sonuçta 6 yaşında bir çocuğun telefonu olmayacağına göre , anneniz siz aradınız düşünmüştür ve bu yüzden açmamıştır ...
Bence de diğer arkadaşların dediği gibi ya kardeşiniz-babanız ya da ailenizden başka birine söyleyin onlar aracılığı ile anneanne ile görüşsün ya da mesaj atın .

Ben torunuyla görüşmek istemediğini düşünmüyorum , sonuçta 6 yaşında bir çocuğun telefonu olmayacağına göre , anneniz siz aradınız düşünmüştür ve bu yüzden açmamıştır ...
Bence de diğer arkadaşların dediği gibi ya kardeşiniz-babanız ya da ailenizden başka birine söyleyin onlar aracılığı ile anneanne ile görüşsün ya da mesaj atın .
Kardeşime söyledim ama ses çıkmadı.

Sizin aranızdaki problemi çocuğa yansıtmayacak olgunluktadır herhalde. Arkadaşın dediği gibi belki senin aradığını düşünmüştür, açmamıştır. Bir akraba aracılığıyla buluşturabilirsiniz veya görüştürebilirsiniz illa karşı karşıya gelmek istemiyorsanız.

anneniz bunu çocuğa da yansıtıyorsa yapacak bir şey yok.hayali bir anneanne yaratamazsınız.anneannenle görüşmüyoruz uzakta o vs gibi şeylerle görüşmediğinizi anlatabilirsiniz.bir süre sonra sormaz zaten.

Kızlar selam.
Annemle uzun zamandır görüşmüyoruz bazı meselelerden dolayı.
Ne o arıyor ne ben. Arasam da açmaz zaten.

Kızım (6) bu ara anneannesini soruyor. Görüşmek istiyor ama sürekli bahane buluyorum. Çünkü daha önce anneannesini aradı ama açmadı telefonu. Onun yanına gidelim, o gelsin diyor. Sorun şu ki kızıma yalan söylemek istemiyorum, üzülmesini de istemiyorum.

Ne yapayım?
Kiziniz aradi ve acmadimi?o nasil bi anneanne yahu.ablamla annem kusmustu sirf torununa dayanamiyo diye annem gdip baristi hakli oldugu halde

Sizin aranızdaki problemi çocuğa yansıtmayacak olgunluktadır herhalde. Arkadaşın dediği gibi belki senin aradığını düşünmüştür, açmamıştır. Bir akraba aracılığıyla buluşturabilirsiniz veya görüştürebilirsiniz illa karşı karşıya gelmek istemiyorsanız.
Kendisi başka şehirde. Kızım yazın onun yanına gitme hayali kuruyor ama mümkün değil

Mesaj attım, kardeşime söyledim ama dönüş yok.

Yaz tatilinde yanına gidelim diyor, ne kadar kandırabilirim ki?

Whatsapp hikayelerimde paylaşıyorum, görüyor ama herhangi bir dönüş olmadı.
O zaman malesef o sizinle iletişime geçene kadar kızınızı bir şekilde oyalayacaksiniz..
Yapacak başka birşey yok..

anneniz bunu çocuğa da yansıtıyorsa yapacak bir şey yok.hayali bir anneanne yaratamazsınız.anneannenle görüşmüyoruz uzakta o vs gibi şeylerle görüşmediğinizi anlatabilirsiniz.bir süre sonra sormaz zaten.
Uzakta olduğunu biliyor. Yaz tatilinde onun yanına gitmek istiyor.

Back
X