- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Bakalım. Yazın sporla vb aktivitelerle meşgul etmeyi düşünüyorum.Bi şekilde gidemeyeceğinizi söyleyin. Beklentiye girerse daha çok üzülür.
Başka biryere gitseniz, yada anneannen başka bir şehire gidecekmiş falan deseniz?
Söylesem de işe yaramaz.Nasıl açmaz ya telefonu
Olaylar yeni olsa hadi yine anlarızda
Deve kini mi var annenizde ne
Ben olsam açık açık söylerim
Uzatmak sadece zaman kazanmaya yarar
Aynen deve kini var.
Ne yapacağı belli olmaz. Kovmasa da başımın etini yer.Bazıları öyle cidden. Anlamak mümkün değil. Bir sebepten benim annem de küstü. Kendi yaptığı bir durumdan dolayı aslında benim kusmem gerekirken. Neyse hadi beni aramadı sormadı eyvallah ama insan torunlarını da mı sormaz? Bir selam da mı yollamaz eşime de olsa. Bir ay sonunda ben aradım ondan sonra o da aramaya başladı artık. Yuttum napiyim. Halbuki çocukluğumda hep hiyanetsin sen baban gibi diye kizardi bana. Onu en az üzen çocuğu ben olmama rağmen yine yaranamadım. Nereden okudum konuyu yaram desildi. Kardeşlerim de sağolsun beni sıkıştırdı hep ana o ana kızar da bağırır da diye. Biri de çıkıp gurbette yalnız arayiver ne olacak diyemedi. Çok şey yuttum. Ama umursamamayi öğrendim.
Konu sahibi. Ziyaretine gidin derim. Kapıdan da almazsa daha da yapabilecek birşey yok.
Kızınız için üzüldüm.
Kardeşimle arada görüşüyor zaten.Yaza kadar çok var kızım o zaman bi gelsin anneannen de bakarız uygunsa gideriz müsit değilse yine olmaz gidemeyiz dersiniz. Kardeşinizle görüştürün bari kızınızı da hiç olmazsa biraz sakinlesin. Hem belki o zaman kardeşiniz kızınızın düşüncelerini de dinler daha iyi aktarır talebinizi.