Bu bobrek olayini ben de takibe aldim.Konuyu takipteyim. Benim kızım 26 aylık, yaklaşık iki aydır bez bağlamıyorum. Yalnız zaman zaman acıyo diyor ve altına kaçırıyor. Ama her zaman veya süreklilik arz eden bir durum da değil. Böbreklerinde sıkıntı olabileceği aklıma gelmemişti açıkçası, kardeş gibi bir durumumuzda yok, yorumları okuyunca tedirgin oldum
Tesekkurler yorumunuz icin. İnsallah gecer.Benim kızım da küçüğü yle ilgilenirken zırt pırt çişim var diyor. Küçük evde yokken öyle değil. İlgi bekliyordur. Birşey olmaz herşeye paniklemeyin
Gecmis olsun ozel degilse nasil bir sorun var tedavisi nedir?ultrasonla bobreklerine bakilmasini isteyin. kizim 3.5 yasinda idrar testi normal, ayni sikayetleri var kizinizla.. 1-2 lokositten fazla birsey yok ama bobreklerinde sorun var.
niyetim korkutmak degil ama tedbirli olmus olursunuz.. genital temizligine cok onem verin. pamuklu ic camasirini utuleyip giydirin.
Kızınızın özel bölgesini şampuan ve sabun gibi kimyasallarla yıkamayın florasını bozarsınız
Muhtemelen hafif enfeksiyonu vardır
Geçmiş olsun
polikistik bobrek hastaligi. bobrek dogustan kist uretiyor. bide minik tasi var.Gecmis olsun ozel degilse nasil bir sorun var tedavisi nedir?
polikistik bobrek hastaligi. bobrek dogustan kist uretiyor. bide minik tasi var.
tesekkurler sizede gecmis olsun..Cok gecmis olsun. Bir iki gun bekleyip sonuca gore hareket edecegim.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. Normal idrar tahlilinde çıkmaz , kültür yaptırmanızı tavsiye ederim. Eğer kültürde temiz çıkarsa başka bir nedeni olabilir... Pişik olmuş olabilir mi acaba ? Bir de lütfen temizlikte asla sabun kullanmayın sürekli kullanıyorsanız o da yanmaya sebep olmuş olabilir. Su ile temizleyin sadece...Selam ve sevgilerimle bayanlar bir dert sahibi oldum kafam karisik fikrinize ihtiyacim var.
Kızım 5 yasinda iki gundur cok sık tuvalete gidiyor. Anne cisim var gibi ama yapamiyorum diyor. Arada yaniyor dedi. Ben de sistit olmasindan suphelenip bol bol su icirdim. Yaz okuluna gidiyor. Tuvalet temizligini tam yapamiyor diye her aksam ozel bolgesini de yikayip yatiririm. Bile bile bir hataya dustum. Bebek sabunuyla ozel bolgesini yikadim. Bu geldi aklima halilari yikamaya gonderdim yere basti 4_5 gun. Ayagini mi usuttu dedim.
Pazartesi dr a gidecektim ama dayanamayip acile gittim yine yaniyor deyince .
Cok degilmis ama yanmasi az diyor. İdrar tahlili normal dedi dr 1-2 lokosit var. Devam ederse cocuk poliklinigine gidin bol bol su icsin dedi.
Sasirdim psikolojik mi acaba? deyince dr kardesi oldu mu dedi. Evet 3 ayi geckin kardesi var ama bir kiskanclik tuhaflik sezmedim.
Bizim bu sistitimsi dert psikolojik olabilir mi isin icinden cikamadim. Ne diyorsunuz sizler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?