• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ve davranışları

niye memesini elliyor eltiniz manyak mı nedir. ayrica bana göre boyundan da öpülmemeli haz alınan noktalar. sonuç; siz haklısınız.

Benim bildigim mahremiyet egitimi iki yasinda baslayip dort yasinda zirveye ulasiyor.
Bunun belli kurallari var.
Sizin icin derlerdim yalniz pc basinda degilim.
Aslinda tum anne ve anne adaylari devlet tarafindan egitilmeliler.
Yerel kulturel yontemlerle cagday pedegoji arasinda sikisip kaliyoruz(!) devlet bir mufredat belirlese ve uzmanlardan yardim alarak anne ve anne adaylarini egitse hic boyle ikilemde kalmayiz.
Not: Dudaklarindan opturmeyin

Benim bildigim mahremiyet egitimi iki yasinda baslayip dort yasinda zirveye ulasiyor.
Bunun belli kurallari var.
Sizin icin derlerdim yalniz pc basinda degilim.
Aslinda tum anne ve anne adaylari devlet tarafindan egitilmeliler.
Yerel kulturel yontemlerle cagday pedegoji arasinda sikisip kaliyoruz(!) devlet bir mufredat belirlese ve uzmanlardan yardim alarak anne ve anne adaylarini egitse hic boyle ikilemde kalmayiz.
Not: Dudaklarindan opturmeyin
Iste kimisi abartiyon kimisi opturme demis ne yapacagimi bende bilemedim

Eltiniz abartmis bildigimiz gibi cogu sey bebeklik ve cocukluk doneminden geliyor yani bilincaltindan.Kiziniz gogsune dokunulmasindzn hoslanmiyordur belki ama kendini ifade edemediginden belki ileride sorun yasayacak.Kendisi hatirlamasada beyni kaydediyor bir seyleri.

Babasinda da bir sorun yok bence ne guzel valla ama anneler genelde baba kiz iliskilerini kiskanirlar :) En azindan benim annem oyle der annemden once babamin yanina gider uyurum operim bazen elimle yemek yediririm bence annelik icgudunuzden kaynakli :)

Babasindan bile rahatsiz oluyoken digerlerini garip bulamiycam. Once cocugunuza sizin kadar yakin olan babasina istediği gibi sevebilme luksunu tanimalisiniz. Gerci bu onun en dogal hakki ama siz resmen bunu kisitlayabiliyosunuz.

Herkese iyi haftalar size danışmak istediğim birsey var sorun kizimin herkesi herseyi öpmesi bunu kizimi ben ogretttim beni opmesi yada babasını opsun diye ama simdi kizim herseyi öpüyor aynayi aliyor kendisini öpüyor gecen kapida golgesini gördü onu öpüyor yada bir şey yaptirmak isteyince beni bacagimdan kolumdan öpüyor acaba sizin cocugunuzda da varmu diye merak ettim
Ikinci sorum benim ailem oyle vıcık vıcık sevmedi kimseyi yani kimseden gormedigim icin bana tuhaf geliyor esimin ailesi kaynim eltimin,kizimi sevmesi degisik geliyor ışte orasindan burasindan gidiklamalar yada kizim agladigi zaman kucagina alip hoplatiyor kaynim ya cok yalnis anliyorum neden bilmiyorum neden böyleyim onuda bilmiyorum eltimin mesela kizimin göğsüne ellemesi en nefret ettiğim sey mesela esim kizimin boynundan öpüyor ben opme diyorum sonucta kizimin ozel yeri diye düşünüyorum acaba cok mu yalnis düşünüyorum ne olur bi akil verin kizim bu arada 1 bucuk yasinda

Kiziniz kac yasinda bilmiyorum ama kucuk yastan itibaren ozellikle kiz cocuklarini kendi bedenlerinin bilincini ogretmek, bedenin ozel oldugunu ve kimsenin dokunmaya hakki olmadigini ogretmek lazim. tabiki babasindan bahsetmiyorum ama gerektiginde anne babanin bile cocugunu severken bedenine saygili olculu bir sekilde sevmeleri gerektigine inaniyorum. Yoksa cocuk bedeninin mahrem kendisine ozel birsey oldugunun bilincine cok gec variyor Allah hepsinin korusun olasi bir tacizde bunun kotu birsey oldugunu fark edemiyor bile. Yani haklisiniz ama panik olmadan esinizle birlikte cozmeye calisin bunu. Cogumuz cocuklarimizi disariya karsi paranoyakca korurken asil yakinizmdaki tehlikelerden habersisiz, simdi simdi sosyal medya ile devirin degismesiyle yuksek sesle soylenen seyler aslinda hep vardi. Aile icin tacizler akraba tacizleri yada cocugun cocuga yaptigi tacizler. O yuzden ozellikle bunlardan korumak icin cocugunuzu bilinclendirmelisiniz yasina uygun bir dille.

Back
X